Telefoonboek Oldeouwer

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Alde Ouwer? Check deze eenvoudige zoekmachine. Daarmee vind je snel & eenvoudig alle adresgegevens in de buurt van De Fryske Marren. Jij kan starten met een achternaam (bijv. Peters), bedrijf (bijv. T-Mobile) of juist met een adres uit deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Kern of een bepaalde postcode, 8515. Druk nu gewoon op de paarse knop Onze tool analyseert het online telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Oldeouwer is niet moeilijk! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oldeouwer

Ben je gebeld dooreen onbekend nummer? Of wil je details van het telefoonnummer van een zaak of bewoner in Alde Ouwer? Een telefoonnummer opzoeken deden we niet heel lang geleden met de gids. Heden ten dage kan dat via het internet 10 keer sneller. We geven je diverse mogelijkheden waarbij zo’n online telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Zoek het (mobiele) nummer van Z. van den Brink met een huis in Oldeouwer
 • Check de contactgegevens van de Rabobank of Kwalitaria
 • Vind de bereikbaarheid van de Diëtist of Projectmanager infrastructuur uit Oldeouwer
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek de gids van Alde Ouwer

Doorzoek nu online de gids van de gemeente De Fryske Marren. Niet gevonden wat je zoekt? Pas dan je zoekopdracht aan. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook het overwegen waard: Doorzoek het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Gevonden postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 8515. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Relevante wijken
Oldeouwer beslaat uit buurten & wijken: Kern, Centrum, Buitengebied, Oost, Noord, West
telefoonboek-oldeouwer

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  De tool bekijk je hier

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijvoorbeeld een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Analyseer resultaten

  Je ontdekt vervolgens alle relevante resultaten in provincie Friesland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Jij kan direct de informatie toepassen. 0 mogelijkheden? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Oldeouwer, wie heeft mij gebeld?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Alde Ouwer. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het zoek-algoritme zoekt naar de persoon die bij het nummer hoort. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Zeker, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig als mogelijk in. Denk aan postcode en toevoegingen (straat). Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je deze gegevens hebt. Daarmee verkrijg jij met succes het begeerde telefoonnummer uit Oldeouwer

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De doorsnee (06) nummers kan je zonder kosten bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor informatienummers als 0906, 0840, 0800, 0900, 1800 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Alde Ouwer

Misschien heb je een gemiste oproep en moet je achterhalen wie jou heeft gebeld. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een mobiel telefoonnummer kan je ophelderen wie er bij het nummer hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Gebaseerd op onze tool krijg je alle resultaten uit de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Oldeouwer. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.defryskemarren.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Bliep.