Telefoonboek Spannenburg

Zoek jij naar een telefoonboek van Spannenburg? Ga aan de slag met onze eenvoudige zoekfunctie. Via deze weg doorzoekt men zonder moeite een groot deel van de adresgegevens van mensen uit De Fryske Marren. Jij kan starten met een voor- of achternaam (bijv. van der Berg), bedrijf (bijv. Expert) of juist met een adres uit deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Kern of een bepaalde postcode, 8522. Druk op “zoeken”. De tool doorzoekt de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Spannenburg kan iedereen! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Spannenburg

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een vreemd nummer? Of ben je op zoek naar het actuele nummer van een shop of inwoner van Spannenburg? Je (adres) of telefonische details zoeken ging jaren geleden nog via het dikke telefoonboek. Heden ten dage kan dat online honderd keer sneller. Een aantal scenario’s wanneer zo’n internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Achterhaal het nummer van A. de Koning woonachtig in Spannenburg
 • Check de contactgegevens van de Primera of Dekamarkt
 • Zoek het nummer van de Mondhygiënist of Asbestinventarisatiebureau in Spannenburg
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in de gids van Spannenburg

Doorzoek nu zonder problemen de gids van de gemeente De Fryske Marren. Niet gevonden wat je zoekt? Specificeer jouw zoekopdracht Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo detecteer je eerder het juiste telefoonnummer of adres. Ook mogelijk: Doorzoek het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 8522. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in de buurt
Spannenburg kent buurtschappen en kernen: Kern, Centrum, Buitengebied, West, Oost, Zuid
telefoonboek-spannenburg

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze vind je aan het begin

 2. Geef aan wat je zoekt

  Dit kan zijn een nummer of contactgegevens.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten doornemen

  Je ziet nu de gevonden resultaten in provincie Friesland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen goede info gevonden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Spannenburg, wie is het?

Het ging om een nummer uit de regio Spannenburg. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Voer het nummer in. De zoektool gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die past bij dit nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Ja, voer hiervoor de (woon) gegevens zo volledig als mogelijk in. Zaken als straatnaam of de postcode. Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je deze gegevens hebt. Daarmee check jij met succes het beoogde telefoonnummer in Spannenburg

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke nummers zijn servicenummers?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers zijn kosteloos te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor premium nummers zoals 0906, 0800, 0909, 0900, 1800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Spannenburg

Soms beschik je over een nummer en kan je niet wachten te weten wie jou heeft gebeld. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Geholpen door een (vast) telefoonnummer kan je ontcijferen van wie het nummer is. Het gaat vaak niet vanzelf. Gebaseerd op de tool check je direct gratis de omgekeerde gids van Spannenburg. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.defryskemarren.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Fieber.