Telefoonboek Sint Nicolaasga

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Sint Nyk? Dat doe je met de hier onderstaande handige zoekmachine. Op die manier detecteer jij gemakkelijk belangrijke (06) nummers en contacten van huishoudens in De Fryske Marren. Start jouw zoekopdracht met een achternaam (bijv. Smits), bedrijfsnaam (bijv. Bike Totaal) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook zoeken op een wijk als Kern of een bepaalde postcode, 8521. Tik nu op de knop “zoeken”. Onze tool gaat door het telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Sint Nicolaasga gaat online zo eenvoudig! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Sint Nicolaasga

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een vreemd telefoonnummer? Of ben jij nieuwsgierig naar een (mobiele) telefoonnummer van een firma of familie uit Sint Nyk? Een telefoonnummer zoeken ging tot voor kort aan de hand van de gids. Momenteel werkt dat via een digitale telefoonnummer-database veel gemakkelijker. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker zeer bruikbaar is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Zoek het (mobiele) nummer van O. van de Wal met een huis in Sint Nicolaasga
 • Check de contactgegevens van de van Haren of Intertoys
 • Vind het telefoonnummer van de Matroos of Budgetcoach in Sint Nicolaasga
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in de gids van Sint Nyk

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente De Fryske Marren. Had dit niet het gewenste resulataat? Specificeer jouw zoekopdracht Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo detecteer je eerder het gewenste adres of nummer. Wat ook kan: Open het online telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Doorzoek postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 8521. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Zoeken op wijk
Sint Nicolaasga beslaat uit diverse wijken: Kern, Centrum, Buitengebied, Oost, Zuid, Noord
telefoonboek-sint-nicolaasga

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Dit achterhaal je aan het begin van de pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Een voorbeeld is een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je checkt nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Friesland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen hits? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Sint Nicolaasga, wie was het?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Sint Nyk. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons zoekformulier achterhaalt de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Uiteraard, vul daarvoor de postcode van deze persoon in d.m.v. de zoekbalk. Details als straatnaam of de postcode. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je daarover beschikt. Door hiervan gebruik te maken vind je het gemakkelijkste het begeerde telefoonnummer uit Sint Nicolaasga

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke telefoonnummers zijn betaald?

De standaard (mobiele) nummers kan je gewoon bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor zaken als 0909, 0840, 0900, 1800, 0800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Sint Nyk

Mogelijkerwijs is je telefoon diverse malen gebeld en moet je achterhalen van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een compleet nummer kan je ophelderen wiens naam hierbij hoort. Het is tamelijk complex. Dankzij het zoekscript zoek jij zonder moeite de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Sint Nicolaasga. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.defryskemarren.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Deka Mobiel.