Telefoonboek Heide

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Heide? Ga aan de slag met onze handige zoekmachine. Zo doorzoekt men snel & eenvoudig bijna alle adressen en (mobiele) nummers in en rondom De Fryske Marren. Start je zoektocht direct met een (voor) naam (als Jacobs), een zaak (zoals VVV) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Kern of eventueel 8521. Tik nu op de knop “zoeken”. Het zoekscript gaat door het telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Heide is echt heel eenvoudig. Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Heide

Een gemiste oproep van een voor jou onbekend nummer? Of wil je details van een (mobiele) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Heide? Het zoeken van een telefoonnummer deden we voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Tegenwoordig gaat dit online veel gemakkelijker. Een paar voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Achterhaal het nummer van E. van den Berg met een woning in Heide
 • Vind de bereikbaarheid van de Kwalitaria of Basic-Fit
 • Vind het telefoonnummer van de Deskundige duiker of Adviseur Kwaliteitszorg/-managementsystemen uit Heide
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Heide

Doorzoek nu simpel de internet telefoonnummer-database van de gemeente De Fryske Marren. Geen resultaat? Pas dan je zoekopdracht aan. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gewenste informatie. Ook mogelijk: Check de gids van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 8521. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken
Heide bestaat uit velerlei buurtschappen: Kern, Centrum, Buitengebied, West, Noord, Zuid
telefoonboek-heide

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die tref je aan de top van deze pagina

 2. Vul de velden in

  Mogelijk adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Analyseer resultaten

  Je checkt nu telefoonnummers en overige info in provincie Friesland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Te weinig data gekregen? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Heide, wie was het?

Het gaat om een nummer uit Heide. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Kopieer het nummer in het systeem. Het zoek-algoritme achterhaalt de persoon die correspondeert met het nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Absoluut, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo compleet mogelijk in. Voorbeeld zijn postcode en toevoegingen (straat). Je kunt ook (achter) namen invoeren als je deze weet. Door hiervan gebruik te maken verkrijg jij het eenvoudigst dit telefoonnummer uit Heide

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke telefoonnummers zijn betaald?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je bereiken als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor informatienummers als 0906, 0800, 1800, 0840, 0900 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Heide

In sommige gevallen ben je meerdere keren gebeld en ben je benieuwd wie jou heeft gebeld. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met enkel een (06) nummer kun je te weten komen welk bedrijf of persoon erbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Met behulp van de zoektool kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek van Heide. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.defryskemarren.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Eilie.