Telefoonboek Nijemirdum

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Nijemardum? Open nu de eenvoudige zoekmachine. Op die manier vind je razendsnel honderden contactgegevens van personen uit De Fryske Marren. Ga aan de slag met met een naam (bijvoorbeeld van der Wal), bedrijfsnaam (bijv. De Echte Bakker) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Kern en/of 8566. Klik nu op de zoekknop. De tool analyseert het online telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Nijemirdum stelt maar weinig voor! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Nijemirdum

Ben je gebeld dooreen vreemd nummer? Of zoek jij info over het telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Nijemardum? Het zoeken van een telefoonnummer deden we niet heel lang geleden aan de hand van de gids. Vandaag de dag kan dit aan de hand van internet vele malen sneller. We geven je diverse mogelijkheden waarbij zo’n online telefoonboek ideaal is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het (mobiele) nummer van Familie Jansen wonend in Nijemirdum
 • Check het nummer van de Avia Xpress of Jan Linders
 • Zoek adresgegevens van de Diëtist of Actuaris met certificering in Nijemirdum
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Nijemardum

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente De Fryske Marren. Had dit niet het gewenste resulataat? Maak de zoekopdracht concreter. Denk aan een postcode of straatnaam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de info waar jij naar op zoek bent. Ook het overwegen waard: Open het online telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Gevonden postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 8566. Je kunt deze postcodes gebruiken. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in de buurt
Nijemirdum is te onderscheiden in een aantal buurten: Kern, Centrum, Noord, Zuid, Buitengebied, Oost
Woonplaatsen in de buurt
telefoonboek-nijemirdum

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze bekijk je aan het begin van de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Bijvoorbeeld een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Open de zoekresultaten

  Je bekijkt hier alle resultaten op een rij in provincie Friesland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Te weinig data gekregen? Wijzig jouw zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Nijemirdum, wie belde mij?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Nijemardum. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Kopieer het nummer in het systeem. De tool gaat op zoek naar de contactgegevens die beschikt over dit telefoonnummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Absoluut, voer de adresgegevens van deze persoon helemaal in. Je kunt denken aan weg, straat, buurt, wijk, postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je daarover beschikt. Zo zoek jij direct het benodigde telefoonnummer uit Nijemirdum

In welke gevallen is een nummer gratis en welke nummers zijn servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers zijn gewoon te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor informatienummers als 0906, 1800, 0800, 0900, 0909 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Nijemardum

Wellicht beschik je over een nummer en wens je te ontcijferen van wie dit tel. nummer is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een telefoonnummer bij een advertentie. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een volledig telefoonnummer kan je uitzoeken wie de “eigenaar” is van het nummer. Vaak is het niet heel eenvoudig. Dankzij het zoekscript gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Nijemirdum. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.defryskemarren.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Youfone.