Telefoonboek Ruigahuizen

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Rugehuzen? Open nu de aangegeven snelle zoekfunctie. Zo vind je zonder problemen honderden (06) nummers en contacten van personen uit De Fryske Marren. Je kunt beginnen met een achternaam (bijv. Brouwer), een zakelijk adres (bijv. Albert Heijn) of een nummer of adres in deze plaats. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Kern of een bepaalde postcode, 8564. Tik nu op de knop “zoeken”. De nummerzoeker zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Ruigahuizen is echt heel eenvoudig. Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ruigahuizen

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over het (vaste) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Rugehuzen? Een telefoonnummer opzoeken ging vroeger nog ouderwets met de gids. Hedendaags kan dat via het internet 10 keer sneller. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker ideaal is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • VInd het telefoonnummer van B. van der Pol woonachtig in Ruigahuizen
 • Vind de bereikbaarheid van de Big Bazar of AutoCrew
 • Check het nummer van de Optometrist of Ingenieur meet- en regeltechniek uit Ruigahuizen
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Rugehuzen

Doorzoek nu online de gids van de gemeente De Fryske Marren. Nummer niet gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dat vergroot de kans op het vinden van de gewenste informatie. Ook mogelijk: Check de gids van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 8564. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in deze plaats
Ruigahuizen kent diverse wijken: Kern, Centrum, Noord, West, Oost, Buitengebied
Woonplaatsen in de buurt
telefoonboek-ruigahuizen

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Vul de velden in

  Bijv. adresgegevens of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Resultaten doornemen

  Je komt nu in een overzicht met alle relevante resultaten in provincie Friesland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! 0 mogelijkheden? Zoek dan andersom (of andere termen).

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Ruigahuizen, wie wil mij bereiken?

Dit was een telefoonnummer uit Rugehuzen. Natuurlijk wil je weten wie het is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De zoektool zal nu zoeken naar de persoon die correspondeert met het nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dat is een optie, vul de contactgegevens helemaal in. Voorbeeld zijn weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daar de beschikking over hebt. Zo spot je snel het benodigde telefoonnummer in Ruigahuizen

In welke gevallen is een nummer gratis en welke nummers kosten per minuut geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan jij gewoon bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0906, 1800, 0909, 0900, 0840 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Rugehuzen

In sommige gevallen beschik je over een nummer en ben je benieuwd wie de persoon is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Aan de hand van een volledig telefoonnummer kun je te weten komen op wie z’n naam het nummer staat. Vaak is het niet heel eenvoudig. Via de zoektool kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Ruigahuizen. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.defryskemarren.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Vodafone.