Telefoonboek Balk

Zoek jij naar een telefoonboek van Balk? Check de gemakkelijke zoekfunctie. Zodoende doorzoekt men zonder moeite honderden (06) nummers en contacten van huishoudens in De Fryske Marren. Ga aan de slag met met een (voor) naam (als van den Berg), een winkel of bedrijf (bijv. Xenos) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Kern en/of 8561. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoektool doorzoekt de database en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Balk is niet moeilijk! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Balk

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of zoek jij info over het nummer van een firma of familie uit Balk? Een telefoonnummer opzoeken ging vroeger met zo’n onpraktisch telefoonboek. Momenteel gaat dit online vele malen efficiënter. Een aantal voorbeelden waar online telefoonnummers zoeken handig is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het nummer van J. Verbeek met een huis in Balk
 • Check het nummer van de Bike Totaal of OP=OP Voordeelshop
 • Check de contactgegevens van de Arbeidshygienist of Adviseur Kwaliteitszorg/-managementsystemen uit Balk
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Balk

Doorzoek nu probleemloos het online telefoonboek van de gemeente De Fryske Marren. Niet gevonden wat je zoekt? Specificeer jouw zoekopdracht Denk aan een postcode of straatnaam. Zo vind je sneller het juiste telefoonnummer of adres. Eventueel te testen: Gebruik de gids voor een van randgemeenten of plaatsen.

Belangrijke postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 8561. Je kunt deze postcodes gebruiken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken
Balk kent een aantal buurten: Kern, Centrum, Noord, West, Zuid, Oost
telefoonboek-balk

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze staat hierboven

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Bijv. een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijken alle resultaten

  Je checkt nu alle resultaten op een rij in provincie Friesland

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Beperkte resultaten? Zoek dan andersom (of andere termen).

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Balk, welke naam hoort erbij?

Het ging om een nummer uit de regio Balk. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Geef het telefoonnummer in. De zoektool gaat op zoek naar de contactgegevens die “matcht” met het nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Ja, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo volledig als mogelijk in. Onder ander buurtschap, postcode of straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je deze weet. Daarmee spot jij het gemakkelijkste het verlangde telefoonnummer in Balk

Hoe werken gratis nummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De standaard (mobiele) nummers kan je zonder kosten bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor informatienummers als 0840, 0906, 0909, 0900, 0800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Balk

Mogelijkerwijs heb jij een belangrijk gesprek gehad en wil je weten van wie het nummer is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Op basis van een volledig telefoonnummer kan je uitvinden van wie het nummer is. Vaak is het niet heel eenvoudig. Via het zoekscript kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Balk. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.defryskemarren.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Telpa Mobile.