Telefoonboek Terkaple

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Terkaple?Maak dan gebruik van onderstaande gemakkelijke zoekfunctie. Via deze werkwijze zoek je razendsnel belangrijke contactgegevens van personen uit De Fryske Marren. Je kunt beginnen met een naam (denk aan Bosman), een zakelijk adres (bijv. Poiesz) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook zoeken op een wijk als Kern of eventueel 8542. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De nummerzoeker checkt razendsnel de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Terkaple stelt maar weinig voor! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Terkaple

Een oproep gehad van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben jij nieuwsgierig naar het telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Terkaple? Een (mobiel) nummer zoeken deden we voorheen via het dikke telefoonboek. Hedendaags kan dit aan de hand van internet vele malen efficiënter. Hierna vind je verschillende situaties waar de online telefoonnummer-zoeker ideaal is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het (mobiele) nummer van M. Driessen woonachtig in Terkaple
 • Check de contactgegevens van de Hudson’s Bay of T-Mobile
 • Bekijk contactgegevens van de Onderhoudstechnicus voor zweefvliegtuigen of Vertaler in Terkaple
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Terkaple

Doorzoek nu moeiteloos het online telefoonboek van de gemeente De Fryske Marren. Niet gevonden wat je zoekt? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo detecteer je eerder alle informatie die jij wilt vinden. Mogelijk interessant: Neem ook de gids door van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Zoeken op postcode
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 8542. Je kunt deze postcodes gebruiken. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Buurten en wijken
Terkaple bestaat uit diverse wijken: Kern, Centrum, Noord, Oost, Zuid, Buitengebied
telefoonboek-terkaple

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze vind je hier

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Dit kan zijn een adres of een (vast) nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De database wordt doorzocht

 4. Resultaten doornemen

  Je checkt nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Friesland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! 0 mogelijkheden? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Terkaple, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Terkaple. Je bent dan benieuwd wie het is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons systeem gaat nu op zoek naar de persoon die past bij dit nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dit is mogelijk, vul de contactgegevens zo accuraat als het kan in. Details als een postcode, straatnaam of huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam als je deze weet. Dan check je succesvol het benodigde telefoonnummer in Terkaple

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke kosten geld?

De vaste en mobiele nummers kan jij gewoon bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0906, 0900, 0840, 0909, 1800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Terkaple

Soms heb je de beschikking over een nummer, en moet je achterhalen van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Op basis van een volledig telefoonnummer kun je te weten komen welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is tamelijk complex. Gebaseerd op het zoekscript check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Terkaple. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.defryskemarren.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Socia-Telecom.