Telefoonboek Bantega

Zoek jij naar een telefoonboek van Bantega? Ga aan de slag met deze speciale zoekmachine. Op die manier check jij razendsnel een groot deel van de adressen en (mobiele) nummers van mensen uit De Fryske Marren. Start jouw zoekopdracht met een (achter) naam (zoals de Ruiter), een winkel of bedrijf (bijv. Basic-Fit) of een nummer of adres in deze plaats. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Kern en/of 8538. Klik nu op de zoekknop. De zoektool speurt het internet af en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Bantega kan iedereen! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Bantega

Een oproep gehad van een nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig het (vaste) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Bantega? Contactgegevens opzoeken ging tot voor kort d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Nu gaat dit online een stuk sneller. Hierna vind je verschillende situaties wanneer een internet telefoonboek onmisbaar is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Bekijk het nummer van P. van de Wal wonend in Bantega
 • Check de contactgegevens van de ABN AMRO of Alphega
 • Check het nummer van de Logopedist of Ingenieur op het gebied van akoestiek uit Bantega
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Bantega

Doorzoek nu gemakkelijk de online telefoonnummer-zoeker van gemeente De Fryske Marren. Geen hits? Probeer dan iets breder te zoeken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo detecteer je eerder de gewenste informatie. Ook mogelijk: Doorzoek het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in deze plaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 8538. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken in de buurt
Bantega beslaat uit meerdere buurten: Kern, Centrum, Noord, Buitengebied, West, Zuid
telefoonboek-bantega

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Die vind je terug aan het begin

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Voorbeelden zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekknop

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijken alle resultaten

  Je vindt nu telefoonnummers en overige info in provincie Friesland

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet de gewenste resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Bantega, van wie is het nummer?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Bantega. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoektool gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die correspondeert met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Natuurlijk, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo accuraat als het kan in. Zaken als straatnaam of de postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daar de beschikking over hebt. Aan de hand hiervan verkrijg jij het eenvoudigst een telefoonnummer in Bantega

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke nummers kosten per minuut geld?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers zijn gewoon te bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor speciale nummers als bijv. 0800, 0906, 1800, 0840, 0900 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Bantega

Wellicht heb je een gemiste oproep en ben je benieuwd van wie dit tel. nummer is. Het kan gaat om een gemist oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Aan de hand van een mobiel telefoonnummer kan je ontcijferen wie de “eigenaar” is van het nummer. Vaak is het niet heel eenvoudig. Door middel van het zoekscript kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Bantega. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.defryskemarren.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Simpel.