Telefoonboek Smallebrugge

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Smelbrêge?Maak dan gebruik van deze snelle zoekmachine. Zo detecteer jij razendsnel veel namen en nummers in Súdwest-Fryslân. Neem als uitgangspunt een (achter) naam (zoals van der Berg), een shop (als Kwikfit) of postcode, adresgegevens of regio. Of zoek op een deelgebied als Kern en/of 8552. Druk nu gewoon op de paarse knop De telefoonzoeker analyseert het online telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Smallebrugge is kinderspel! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Smallebrugge

Gebeld door een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben jij nieuwsgierig naar een bereikbaar nummer van een winkel of persoon in Smelbrêge? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot voor kort middels telefoonboeken en registers. Dat is veranderd, nu gaat dit online sneller en accurater. Om je een beeld te geven wanneer een internet telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Zoek het (mobiele) nummer van R. van Dijk woonachtig in Smallebrugge
 • Ontdek het nummer van de Pets Place of Pets Place
 • Zoek adresgegevens van de Arbeids- en organisatiedeskundige of IT-bedrijven in de (proces)techniek (PLC) in Smallebrugge
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Smelbrêge

Doorzoek nu moeiteloos de gids van de gemeente Súdwest-Fryslân. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer dan iets breder te zoeken. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Dat vergroot de kans op het vinden van alle informatie die jij wilt vinden. Tevens een optie: Open het online telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in deze plaats
Postcodes in deze regio: 8552. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Buurten en wijken
Smallebrugge bestaat uit meerdere buurten: Kern, Centrum, Noord, Oost, Buitengebied, Zuid
telefoonboek-smallebrugge

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze staat hierboven

 2. Geef aan wat je zoekt

  Een voorbeeld is een adres of een (vast) nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De tool begint met zoeken

 4. Doorzoek de resultaten

  Je checkt nu de gevonden resultaten in provincie Friesland

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen goede info gevonden? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Smallebrugge, wie belde mij?

Het ging om een nummer uit de regio Smelbrêge. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het zoek-algoritme gaat op zoek naar de contactgegevens die correspondeert met het nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Absoluut, vul het adres van de persoon helemaal in. Informatie zoals een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul ook de naam in als je deze weet. Dan zoek jij direct het gezochte telefoonnummer uit Smallebrugge

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke nummers kosten per minuut geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor premium nummers zoals 0840, 0800, 1800, 0906, 0900 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Smelbrêge

Wellicht ben je meerdere keren gebeld en is het belangrijk om te weten van wie dit tel. nummer is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met enkel een (06) nummer kan je uitdokteren welke persoon er bij hoort. Het is tamelijk complex. Door gebruik te maken van de zoekmachine kun jij toch gebruik maken van de omgekeerde gids uit Smallebrugge. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer T-Mobile.