Telefoonboek Woudsend

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Wâldsein? Ga aan de slag met de praktische zoekfunctie. Op die manier bekijk jij razendsnel de meeste telefoongegevens & adresgegevens van mensen in Súdwest-Fryslân. Begin jouw zoektocht met een voor- of achternaam (bijv. van den Velde), een onderneming (bijv. AutoCrew) of juist met een adres uit deze plaats. Of zoek specifiek binnen Kern of juist de postcode, 8551. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De nummerzoeker doorzoekt de database en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Woudsend is kinderspel! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Woudsend

Gebeld door een voor jou onbekend nummer? Of heb jij nodig een bepaald nummer van een inwoner of bedrijf uit Wâldsein? Het zoeken van een telefoonnummer deden we voorheen via het dikke telefoonboek. Nu kan dat via een online telefoonboek een stuk sneller. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker ideaal is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • VInd het telefoonnummer van P. van der Heyden in Woudsend
 • Ontdek het nummer van de Profile of Primark
 • Achterhaal het tel. nr. van de Gezondheidszorg-psycholoog of Adviseur logistiek en transport uit Woudsend
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek de gids van Wâldsein

Doorzoek nu moeiteloos de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Súdwest-Fryslân. Heb je niks gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Op die manier achterhaal je gemakkelijker alle informatie die jij wilt vinden. Mogelijk interessant: Neem ook de gids door van een plaats in de buurt.

Belangrijke postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 8551. Je kunt deze postcodes gebruiken. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken en buurten
Woudsend kan je onderverdelen in verschillende wijken: Kern, Centrum, Noord, Oost, Buitengebied, West
telefoonboek-woudsend

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Dit achterhaal je aan het begin

 2. Wie of wat zoek je?

  Voorbeelden zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten bekijken

  Je checkt nu alle resultaten op een rij in provincie Friesland

 5. Opnieuw zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Beperkte resultaten? Zoek dan andersom (of andere termen).

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Woudsend, wie heeft mij gebeld?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Wâldsein. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoeksysteem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die correspondeert met het nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Vanzelfsprekend, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig als mogelijk in. Details als postcode en toevoegingen (straat). Probeer het ook met een voor- of achternaam indien deze bekend is. Dan vind je het snelste een telefoonnummer uit Woudsend

Hoe werken gratis nummers en welke nummers kosten per minuut geld?

De reguliere telefoonnummers kun jij raadplegen (bellen) vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor zaken als 0906, 0800, 1800, 0909, 0900 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Wâldsein

Het kan voorkomen: dan ben je meerdere keren gebeld en ben je benieuwd wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met niet meer dan een (net) nummer kan je ophelderen op wie z’n naam het nummer staat. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Via de telefoonzoeker gebruik je snel en gemakkelijk de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Woudsend. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer SOS Mobiel.