Telefoonboek Iwert

Op zoek naar het telefoonboek van Iwert? Ga aan de slag met de aangegeven gemakkelijke zoekfunctie. Via deze werkwijze doorzoekt men snel & eenvoudig tientallen telefoonnummers, adressen en namen in De Fryske Marren. Begin altijd je query met een achternaam (bijv. van Dongen), een shop (als Schooneberg) of postcode, adresgegevens of regio. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Kern en de postcode, 8563. Tik nu op de knop “zoeken”. Onze tool analyseert het online telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Iwert stelt maar weinig voor! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Iwert

Vandaag gebeld door een nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar een bepaald nummer van een inwoner of bedrijf uit Iwert? Een telefoonnummer zoeken ging tot een jaar of 20 geleden nog ouderwets met de gids. Nu kan dat via een online telefoonboek vele malen sneller. Hierna vind je verschillende situaties wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Bekijk het nummer van G. Hoekstra woonachtig in Iwert
 • Bekijk het nummer van de Rabobank of Bruna
 • Ontdek het nummer van de Gasdeskundige of Adviseur overheid in Iwert
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Iwert

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente De Fryske Marren. Niets gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Denk aan een postcode of straatnaam. Op basis daarvan zoek je makkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook mogelijk: Probeer het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 8563. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken en buurten
Iwert wordt gevormd door buurten & wijken: Kern, Centrum, Noord, West, Buitengebied, Zuid
Plaatsen in de omgeving
telefoonboek-iwert

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze bekijk je hierboven

 2. Wie of wat zoek je?

  Dit kan zijn een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Doorzoek de resultaten

  Je treft nu nummers, namen en adressen in provincie Friesland

 5. Pas zoekopdracht aan

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen goede info gevonden? Zoek dan andersom (of andere termen).

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Iwert, wie belde mij?

Het gaat om een nummer uit Iwert. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons zoekformulier gaat op zoek naar de contactgegevens passend bij het desbetreffende nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Uiteraard, vul het adres van de persoon zo compleet mogelijk in. Voorbeeld zijn buurtschap, postcode of straatnaam. Vul de zoekopdracht aan met een naam mits je die weet. Zo krijg je het gemakkelijkste het verlangde telefoonnummer in Iwert

Hoe werken gratis nummers en welke zijn betaald?

De vaste en mobiele nummers kan jij gewoon bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0909, 0800, 0906, 0900, 1800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Iwert

In sommige gevallen heb jij een belangrijk gesprek gehad en kan je niet wachten te weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met enkel een (net) nummer kun je opzoeken op wie z’n naam het nummer staat. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Via het zoekscript gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Iwert. Ideaal bij:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.defryskemarren.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Toggle.