Telefoonboek Sondel

Zoek jij naar een telefoonboek van Sondel? Gebruik de praktische zoekmachine. Zodoende check jij supersnel honderden adressen en (mobiele) nummers van inwoners uit De Fryske Marren. Start jouw zoekopdracht met een (voor) naam (als van der Velde), bedrijfsnaam (bijv. Shoeby) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Kern of juist de postcode, 8565. Klik nu op de zoekknop. Het zoekscript checkt razendsnel de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Sondel is echt heel eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Sondel

Ben je gebeld dooreen telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je benieuwd naar het nummer van een bedrijf of persoon uit Sondel? Het zoeken van een telefoonnummer ging jaren geleden nog met zo’n onpraktisch telefoonboek. Heden ten dage kan dit aan de hand van internet sneller en accurater. We geven je diverse mogelijkheden wanneer de internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Ontdek het nummer van L. van den Brink in Sondel
 • Vind het telefoonnummer van de Beter Horen of Scapiono
 • Check de contactgegevens van de Mondhygiënist of Marketeer in Sondel
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Sondel

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente De Fryske Marren. Geen resultaat? Maak de zoekopdracht concreter. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo achterhaal je sneller de gegevens die jij zoekt. Ook mogelijk: Check de gids van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Doorzoek postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 8565. Gebruik deze postcode(s). De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Sondel kenmerkt zich door meerdere buurten: Kern, Centrum, Noord, Zuid, West, Oost
telefoonboek-sondel

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die tref je helemaal bovenaan

 2. Vul de velden in

  Bijv. een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten bekijken

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle zoekresultaten in provincie Friesland

 5. Opnieuw zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Te weinig data gekregen? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Sondel, welke naam hoort erbij?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Sondel. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Geef het telefoonnummer in. Ons zoeksysteem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die “matcht” met het nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Absoluut, voer hiervoor de (woon) gegevens helemaal in. Denk aan postcode, straatnaam, huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam mits je die weet. Daarmee spot je met succes het telefoonnummer in Sondel

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke zijn betaald?

De vaste en mobiele nummers kan je gewoon bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor servicenummers als 1800, 0900, 0906, 0909, 0840 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Sondel

Mogelijkerwijs heb je een telefoonnummer, en ben je benieuwd wie er naar jou gebeld heeft. Het kan gaat om een gemist oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met niet meer dan een (net) nummer kan je ontrafelen op wie z’n naam het nummer staat. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Met behulp van de zoekmachine kan je toch zoeken door het omgekeerde telefoonboek in Sondel. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.defryskemarren.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Voiceworks.