Telefoonboek Oudemirdum

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Aldemardum? Dat doe je met de ontwikkelde unieke zoekmachine. Zo bekijk jij supersnel veel contactgegevens van huishoudens in De Fryske Marren. Start je zoektocht direct met een naam (bijv. Schouten), een shop (als Mitra) of misschien met een adres en huisnummer. Of zoek op een deelgebied als Kern en de postcode, 8567. Druk nu gewoon op de paarse knop Het systeem doorzoekt het digitale telefoonboek en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Oudemirdum stelt maar weinig voor! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oudemirdum

Vandaag gebeld door een nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over het (06) nummer van een zaak of bewoner in Aldemardum? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot voor kort nog ouderwets met de gids. Hedendaags kan dat via het internet honderd keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waar de online telefoonnummer-zoeker van pas komt:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het (mobiele) nummer van E. Timmermans woonachtig in Oudemirdum
 • Check het nummer van de H&M of Schooneberg
 • Zoek het nummer van de Orthoptist of Archivaris in Oudemirdum
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Aldemardum

Doorzoek nu gemakkelijk de online telefoonnummer-zoeker van gemeente De Fryske Marren. Nummer niet gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo speur jij sneller naar de info waar jij naar op zoek bent. Wat ook kan: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 8567. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken
Oudemirdum bestaat uit een aantal buurten: Kern, Centrum, Noord, Zuid, Oost, West
telefoonboek-oudemirdum

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Die vind je terug hier

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Voorbeelden zijn een adres of een (vast) nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De database wordt doorzocht

 4. Check resultaten

  Je komt nu in een overzicht met alle zoekresultaten in provincie Friesland

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen goede info gevonden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Oudemirdum, van wie is het nummer?

Je bent gebeld door een nummer uit Aldemardum. Je bent dan benieuwd wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. De zoektool zal nu zoeken naar de persoon die correspondeert met het nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Dat is een optie, voer hiervoor de (woon) gegevens volledig in. Onder ander de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vul ook de naam in als je deze weet. Zo vind jij doeltreffende het telefoonnummer in Oudemirdum

Hoe werken gratis nummers en welke nummers kosten per minuut geld?

De reguliere telefoonnummers kan je telefoneren uit jouw (gratis) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 0900, 0906, 0800, 0840, 0909 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Aldemardum

Mogelijkerwijs beschik je over een nummer en wil je weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met enkel een nummer kan je ontrafelen wie de “eigenaar” is van het nummer. In de prakijk valt het soms flink tegen. Gebaseerd op ons systeem doorzoek je binnen enkele seconden de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Oudemirdum. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.defryskemarren.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Reggefiber.