Telefoonboek Nieuw Amerika

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Nij Amerika? Dat doe je met de hier onderstaande speciale zoekfunctie. Zodoende vind je erg simpel een groot deel van de adresgegevens uit De Fryske Marren. Neem als uitgangspunt een achternaam (bijv. de Koning), een winkel of bedrijf (bijv. Pets Place) of postcode, adresgegevens of regio. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Kern of eventueel 8566. Klik nu op de zoekknop. De tool doorzoekt de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Nieuw Amerika kan iedereen! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Nieuw Amerika

Gebeld door een onbekend nummer? Of zoek jij info over het actuele nummer van een firma of familie uit Nij Amerika? Een (mobiel) nummer zoeken ging jaren geleden nog aan de hand van de gids. Op dit moment kan dat via het internet 10 keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer een internet telefoonboek handig is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Vind het vaste nummer van D. van den Velden woonachtig in Nieuw Amerika
 • Check het nummer van de Karwei of Eye Wish
 • Vind het telefoonnummer van de Gezondheidszorg-psycholoog of Letselschadebureau uit Nieuw Amerika
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Nij Amerika

Doorzoek nu eenvoudig het online telefoonboek van de gemeente De Fryske Marren. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer dan iets breder te zoeken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo detecteer je eerder alle informatie die jij wilt vinden. Wat ook kan: Maak gebruik van het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 8566. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in de buurt
Nieuw Amerika beslaat uit buurten & wijken: Kern, Centrum, Noord, Zuid, Oost, Buitengebied
telefoonboek-nieuw-amerika

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Dit achterhaal je hier

 2. Geef zoektermen op

  Voorbeelden zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijken alle resultaten

  Je ontdekt vervolgens telefoonnummers en overige info in provincie Friesland

 5. Opnieuw zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen resultaat? Specificeer jouw zoekopdracht

Vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Nieuw Amerika, wie belde mij?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Nij Amerika. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De tool gaat nu op zoek naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Uiteraard, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig als mogelijk in. Voorbeeld zijn buurtschap, postcode of straatnaam. Vul de zoekopdracht aan met een naam wanneer dat bekend is. Daarmee krijg je succesvol het gewenste telefoonnummer in Nieuw Amerika

In welke gevallen is een nummer gratis en welke nummers zijn servicenummers?

De doorsnee (06) nummers kan je gewoon bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor servicenummers als 1800, 0900, 0906, 0909, 0800 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Nij Amerika

Soms beschik je over een nummer en ben je nieuwsgierig wie de persoon is. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een (net) nummer kan je uitzoeken welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Door gebruik te maken van de telefoonzoeker check je direct gratis het omgekeerde telefoonboek van Nieuw Amerika. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.defryskemarren.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer XS4ALL.