Telefoonboek Bakhuizen

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Bakhuzen? Start met onderstaande praktische zoekfunctie. Op die manier detecteer jij snel & eenvoudig honderden telefoonnummers, adressen en namen in de buurt van De Fryske Marren. Start jouw zoekopdracht met een (achter) naam (zoals Smits), een zaak (zoals Bakker Bart) of gebruik adressen, buurten of wijken. Of zoek op een deelgebied als Kern of eventueel 8574. Druk nu gewoon op de paarse knop De tool doorzoekt de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Bakhuizen is zo gepiept! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Bakhuizen

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over het nummer van een huishouden of gezin uit Bakhuzen? Een telefoonnummer opzoeken ging voorheen nog ouderwets met de gids. Hedendaags gaat dat middels het internet 10 keer sneller. Een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • VInd het telefoonnummer van T. Visser woonachtig in Bakhuizen
 • Ontdek het nummer van de DA of Welkoop
 • Check de contactgegevens van de Beveiligingsmedewerker of Content Management System Specialist in Bakhuizen
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek de gids van Bakhuzen

Doorzoek nu probleemloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente De Fryske Marren. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo vind je sneller de gewenste informatie. Eventueel te testen: Open het online telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Gevonden postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 8574. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Relevante wijken
Bakhuizen is te onderscheiden in een aantal wijken en buurten: Kern, Centrum, Oost, Buitengebied, Zuid, Noord
Dorpen in de regio
telefoonboek-bakhuizen

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze vind je hierboven

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Mogelijk een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op zoeken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Check resultaten

  Je ontdekt vervolgens nummers, namen en adressen in provincie Friesland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. 0 mogelijkheden? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Bakhuizen, wie wil mij bereiken?

Je bent gebeld door een nummer uit Bakhuzen. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoekmachine zal nu zoeken naar de persoon die bij het nummer hoort. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Dat is een optie, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens volledig in. Denk aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam als je deze weet. Door hiervan gebruik te maken krijg je snel dit telefoonnummer in Bakhuizen

Hoe werken gratis nummers en welke kosten geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je bereiken uit de belbundel van je abonnement. Voor adviesnummers zoals 0900, 0800, 1800, 0909, 0906 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Bakhuzen

Wellicht heb je een gemiste oproep en moet je achterhalen van wie het nummer is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met alleen maar een (vast) telefoonnummer kan je uitpluizen van wie het nummer is. Vaak is het niet heel eenvoudig. Gebaseerd op de zoektool gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Bakhuizen. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.defryskemarren.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Bliep.