Telefoonboek Mirns

Nummers nodig uit het telefoonboek van Murns? Gebruik de aangegeven praktische zoekmachine. Via deze weg bekijk jij gemakkelijk tientallen adressen en (mobiele) nummers in en rondom De Fryske Marren. Begin jouw zoektocht met een voor- of achternaam (bijv. Groen), een onderneming (bijv. Poiesz) of misschien met een adres en huisnummer. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Kern en/of 8573. Tik nu op de knop “zoeken”. Onze tool analyseert het online telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Mirns kan iedereen! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Mirns

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een vreemd nummer? Of zoek jij info over het telefoonnummer van een zaak of bewoner in Murns? Een telefoonnummer opzoeken ging vroeger nog ouderwets met de gids. Dat is veranderd, nu kan dit aan de hand van internet vele malen sneller. Een aantal scenario’s wanneer zo’n internet telefoonnummer-database handig is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Achterhaal het nummer van K. Kuijpers in Mirns
 • Achterhaal het tel. nr. van de Bristol of Texaco
 • Check de contactgegevens van de Stuurman zeevisvaart of Call center in Mirns
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Murns

Doorzoek nu simpel het telefoonboek van gemeente De Fryske Marren. Geen hits? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo speur jij sneller naar het gewenste adres of nummer. Wat ook kan: Open het online telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 8573. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Buurten en wijken
Mirns wordt gevormd door een aantal wijken en buurten: Kern, Centrum, Oost, Buitengebied, Zuid, West
Plaatsen in de regio
telefoonboek-mirns

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze staat aan de top van deze pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Bijv. een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je ontdekt vervolgens telefoonnummers en overige info in provincie Friesland

 5. Andere zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. 0 mogelijkheden? Zoek dan nog eens opnieuw.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Mirns, wie belde mij?

Het ging om een nummer uit de regio Murns. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Zoek dan op het nummer in onze tool. Het systeem gaat nu op zoek naar de persoon die correspondeert met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Absoluut, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo compleet mogelijk in. Details als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Gebruik ook de (voor) naam als je deze weet. Zo zoek je het snelste dit telefoonnummer in Mirns

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De standaard (mobiele) nummers zijn kosteloos te bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor zaken als 0906, 0800, 0909, 0900, 0840 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Murns

In een ander scenario is je telefoon diverse malen gebeld en is het van groot belang dat je weet wie het is. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met behulp van een (06) nummer kan je ontcijferen welke persoon er bij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Gebaseerd op de nummerzoeker gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Mirns. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.defryskemarren.nl/
 • Ook interessant: Telefoonboek BEN.