Telefoonboek Schouw

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Skou? Dat doe je met de ontwikkelde gemakkelijke zoekmachine. Op die manier vind je razendsnel een groot deel van de telefoonnummers, adressen en namen in en rondom De Fryske Marren. Begin jouw zoektocht met een (achter) naam (zoals van de Brink), een shop (als Bruna) of probeer een straatnaam of postcode. Of zoek specifiek binnen Kern en wellicht 8567. Tik nu op de knop “zoeken”. Onze tool checkt razendsnel de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Schouw is echt heel eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Schouw

Gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar een bepaald nummer van een firma of familie uit Skou? Een telefoonnummer zoeken ging jaren geleden nog met zo’n onpraktisch telefoonboek. Hedendaags werkt dat via een digitale telefoonnummer-database zonder moeite. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Achterhaal het nummer van Familie Kuijpers in Schouw
 • Check het nummer van de Vomar of Pearle
 • Check de contactgegevens van de Oefentherapeut Mensendieck of Europese aanbestedingsadviseur uit Schouw
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek de gids van Skou

Doorzoek nu online de internet telefoonnummer-database van de gemeente De Fryske Marren. Geen hits? Pas dan je zoekopdracht aan. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gegevens die jij zoekt. Eventueel te testen: Open het online telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Gevonden postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 8567. Neem deze postcode eventueel mee. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken en buurten
Schouw bestaat uit verschillende wijken: Kern, Centrum, Oost, Buitengebied, West, Zuid
telefoonboek-schouw

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze bekijk je helemaal bovenaan

 2. Vul in wat jij zoekt

  Bijvoorbeeld een adres of een (vast) nummer.

 3. Klik op zoeken

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Check resultaten

  Je treft nu de gevonden resultaten in provincie Friesland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Geen resultaat? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Schouw, van wie is het nummer?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Skou. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons zoeksysteem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die correspondeert met het nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Absoluut, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon helemaal in. Onder ander adres, postcode en huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren wanneer dat bekend is. Door hiervan gebruik te maken krijg je het gemakkelijkste het benodigde telefoonnummer in Schouw

In welke gevallen is een nummer gratis en welke kosten geld?

De normale huistelefoonnummers zijn gewoon te bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zaken als 0900, 0800, 0840, 0909, 0906 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Skou

In een ander scenario beschik je over een nummer en wil je weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Op basis van een telefoonnummer kan je uitdokteren wie er bij het nummer hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Aan de hand van de telefoonzoeker kun je probleemloos zoeken door het omgekeerde telefoonboek uit Schouw. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.defryskemarren.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek 88 Mobile.