Telefoonboek Kolderwolde

Zoek jij naar een telefoonboek van Kolderwâlde?Maak dan gebruik van deze duidelijke zoekmachine. Zodoende detecteer jij razendsnel belangrijke telefoongegevens & adresgegevens van mensen uit De Fryske Marren. Neem als uitgangspunt een (voor) naam (als van den Heuvel), een onderneming (bijv. Subway) of een nummer of adres in deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Kern en/of 8583. Druk op “zoeken”. De tool doorzoekt de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Kolderwolde is niet moeilijk! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Kolderwolde

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een voor jou onbekend nummer? Of blief jij het (vaste) telefoonnummer van een winkel of persoon in Kolderwâlde? Het zoeken van een telefoonnummer ging tot een jaar of 20 geleden via het dikke telefoonboek. Heden ten dage kan dat via het internet vele malen sneller. Om je een beeld te geven waar online telefoonnummers zoeken te raadplegen is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • VInd het telefoonnummer van Mevr. Jansen in Kolderwolde
 • Ontdek het nummer van de Avia of Hubo
 • Zoek het nummer van de Gassingsleider of Energie prestatie advies (EPA) in Kolderwolde
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Kolderwâlde

Doorzoek nu simpel het telefoonboek van gemeente De Fryske Marren. Had dit niet het gewenste resulataat? Pas dan je zoekopdracht aan. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Dat vergroot de kans op het vinden van de info waar jij naar op zoek bent. Ook het overwegen waard: Maak gebruik van het telefoonboek van een andere plaats.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 8583. Je kunt deze postcodes gebruiken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Buurten en wijken
Kolderwolde onderscheiden we in diverse wijken: Kern, Centrum, Oost, Noord, West, Zuid
telefoonboek-kolderwolde

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze staat helemaal bovenaan

 2. Geef zoektermen op

  Mogelijk een adres of een (vast) nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De tool begint met zoeken

 4. Analyseer resultaten

  Je bekijkt hier alle resultaten op een rij in provincie Friesland

 5. Nogmaals zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen hits? Specificeer jouw zoekopdracht

Vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Kolderwolde, wie heeft mij gebeld?

Het ging om een nummer uit de regio Kolderwâlde. Je bent dan benieuwd wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. De tool achterhaalt de persoon die past bij dit nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Uiteraard, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo accuraat als het kan in. Informatie zoals buurtschap, postcode of straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam als je die info hebt. Op die manier krijg jij doeltreffende het gezochte telefoonnummer in Kolderwolde

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De doorsnee (06) nummers kan jij gewoon bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor premium nummers zoals 0840, 0909, 0906, 0800, 1800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Kolderwâlde

In sommige gevallen heb je de beschikking over een nummer, en is het belangrijk om te weten wie de persoon is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Geholpen door een telefoonnummer kan je uitdokteren wie er bij het nummer hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Middels onze tool check je direct gratis de omgekeerde gids in Kolderwolde. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.defryskemarren.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Deka Mobiel.