Telefoonboek Elahuizen

Op zoek naar het telefoonboek van Ealahuzen? Ga aan de slag met onze handige zoekfunctie. Zo vind je supersnel ontzettend veel contactgegevens van personen uit De Fryske Marren. Start jouw zoekopdracht met een naam (bijvoorbeeld van den Bosch), bedrijfsnaam (bijv. Vakantieexperts) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Kern en/of 8581. Klik nu op de zoekbutton. De nummerzoeker checkt razendsnel de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Elahuizen is niet moeilijk! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Elahuizen

Ben je gebeld dooreen onbekend nummer? Of blief jij een bepaald nummer van een onderneming of man / vrouw uit Ealahuzen? Het opzoeken van een nummer in ging tot een jaar of 20 geleden nog ouderwets met de gids. Vandaag de dag kan dat via een online telefoonboek vele malen efficiënter. Een paar voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Vind het vaste nummer van V. de Graaf met een huis in Elahuizen
 • Zoek het nummer van de Univé of AH
 • Zoek adresgegevens van de Winkelsurveillant of Wervings- en selectie bureau in Elahuizen
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Ealahuzen

Doorzoek nu zonder problemen de internet telefoonnummer-database van de gemeente De Fryske Marren. Nummer niet gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Denk aan een postcode of straatnaam. Zo detecteer je eerder alle informatie die jij wilt vinden. Tevens een optie: Neem ook de gids door van een andere plaats.

Gevonden postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 8581. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken en buurten
Elahuizen onderscheiden we in meerdere buurten: Kern, Centrum, Oost, Buitengebied, Noord, West
Plaatsen in de buurt
telefoonboek-elahuizen

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die vind je terug aan de top van deze pagina

 2. Geef zoektermen op

  Bijv. een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten bekijken

  Je ziet nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Friesland

 5. Nog een keer zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen resultaat? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Elahuizen, wie was het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Ealahuzen. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het zoek-algoritme gaat op zoek naar de contactgegevens die eigenaar is van dit nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Zeker, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig als mogelijk in. Onder ander straatnaam of de postcode. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je deze weet. Zo krijg je het eenvoudigst het begeerde telefoonnummer uit Elahuizen

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De standaard (mobiele) nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw (mobiele) belbundel. Voor servicenummers als 0906, 1800, 0800, 0900, 0840 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Ealahuzen

Het is mogelijk: dan heb je een telefoonnummer, en is het belangrijk om te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Geholpen door een (vast) telefoonnummer kan je achterhalen op wie z’n naam het nummer staat. Vaak is het niet heel eenvoudig. Gebaseerd op de telefoonzoeker kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek van Elahuizen. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.defryskemarren.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek BudgetPhone.