Telefoonboek Langweer

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Langwar? Open nu deze eenvoudige zoekmachine. Zo bekijk jij supersnel belangrijke nummers en adressen in de buurt van De Fryske Marren. Begin altijd je query met een achternaam (bijv. Vermeulen), een winkel of bedrijf (bijv. T-Mobile) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt ook zoeken op een wijk als Kern of eventueel 8525. Druk nu gewoon op de paarse knop Het systeem checkt razendsnel de database en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Langweer is niet moeilijk! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Langweer

Gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of zoek jij info over het telefoonnummer van een shop of inwoner van Langwar? Een (mobiel) nummer zoeken deden we voorheen aan de hand van de gids. Vandaag de dag kan dat via een online telefoonboek vele malen sneller. We geven je diverse mogelijkheden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een nummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Check het tel. nummer van S. Smeets in Langweer
 • Achterhaal het tel. nr. van de Coop of Spar
 • Vind het telefoonnummer van de Gewichtsconsulent of Ingenieur geodesie in Langweer
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek de gids van Langwar

Doorzoek nu simpel het online telefoonboek van de gemeente De Fryske Marren. Had dit niet het gewenste resulataat? Maak de zoekopdracht concreter. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo vind je sneller de info waar jij naar op zoek bent. Wat somso ook werkt: Open het online telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Belangrijke postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 8525. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in de buurt
Langweer kent buurtschappen en kernen: Kern, Centrum, Buitengebied, Zuid, Noord, West
telefoonboek-langweer

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze staat helemaal bovenaan

 2. Vul in wat jij zoekt

  Denk aan een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De tool begint met zoeken

 4. Doorzoek de resultaten

  Je treft nu alle zoekresultaten in provincie Friesland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet de gewenste resultaten? Zoek dan nog eens opnieuw.

Vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Langweer, van wie is het nummer?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Langwar. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons systeem probeert de persoon te vinden passend bij het desbetreffende nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Ja, vul het adres van de persoon zo volledig als mogelijk in. Onder ander buurtschap, postcode of straatnaam. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daar de beschikking over hebt. Zo check je het gemakkelijkste dit telefoonnummer uit Langweer

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers zijn servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je telefoneren uit de belbundel van je abonnement. Voor adviesnummers zoals 0909, 0840, 0900, 0800, 1800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Langwar

Wellicht heb je de beschikking over een nummer, en kan je niet wachten te weten wie het is. Het kan gaat om een gemist oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Op basis van een (net) nummer kan je uitpluizen wiens naam hierbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Door middel van ons systeem check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Langweer. Ideaal bij:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.defryskemarren.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Hema Telefonie.