Telefoonboek Lemmer

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Lemmer? Check deze handige zoekfunctie. Zodoende bekijk jij erg simpel de meeste contactgegevens in de buurt van De Fryske Marren. Jij kan starten met een (voor) naam (als Kramer), een shop (als Bakker Bart) of juist met een adres uit deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Lemmer-noord of 8531. Klik nu op de zoekknop. De telefoonzoeker speurt het internet af en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Lemmer is echt heel eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Lemmer

Een gemiste oproep van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of zoek je een bereikbaar nummer van een huishouden of gezin uit Lemmer? Je (adres) of telefonische details zoeken kon vroeger middels telefoonboeken en registers. Op dit moment gaat dit online zonder moeite. Om je een beeld te geven waar online telefoonnummers zoeken uitkomst biedt:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Check het tel. nummer van F. van den Pol wonend in Lemmer
 • Vind de bereikbaarheid van de Avia Xpress of Tui
 • Bekijk het nummer van de Arbeids- en organisatiedeskundige of Energie prestatie advies (EPA) uit Lemmer
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in de gids van Lemmer

Doorzoek nu zonder problemen de internet telefoonnummer-database van de gemeente De Fryske Marren. Niets gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo speur jij sneller naar de gegevens die jij zoekt. Een andere optie: Zoek in het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Gevonden postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 8531, 8532. Gebruik deze postcode(s). Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken
Lemmer kent verschillende wijken: Lemmer-noord, Lemsterhoek
Woonplaatsen in de omgeving
telefoonboek-lemmer

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Die tref je even hierboven

 2. Geef zoektermen op

  Voorbeelden zijn een nummer of juist contactgegevens.

 3. Druk op de zoekbutton

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Doorzoek de resultaten

  Je treft nu telefoonnummers en overige info in provincie Friesland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen hits? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Lemmer, wie wil mij bereiken?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Lemmer. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Kopieer het nummer in het systeem. Ons zoekformulier zoekt naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Natuurlijk, voer de adresgegevens van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Onder ander postcode en toevoegingen (straat). Vul ook de naam in als je die info hebt. Aan de hand hiervan krijg je het gemakkelijkste het telefoonnummer uit Lemmer

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke telefoonnummers zijn betaald?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan jij gewoon bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor zaken als 0840, 0906, 0900, 1800, 0909 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Lemmer

Het kan voorkomen: dan heb je enkel een (mobiel) nummer en is het van groot belang dat je weet van wie jij een gesprek hebt gemist. Denk aan een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met behulp van een volledig telefoonnummer kan je uitpluizen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Dankzij het zoekscript doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Lemmer. Ideaal bij:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.defryskemarren.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Kruidvat Mobiel.