Telefoonboek Eesterga

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Jistergea? Ga aan de slag met de unieke zoekmachine. Hiermee zoek je gemakkelijk de meeste telefoonnummers, adressen en namen van mensen in De Fryske Marren. Start je zoektocht direct met een voor- of achternaam (bijv. de Jonge), een zaak (zoals H&M) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt ook zoeken op een wijk als Kern en/of 8534. Klik nu op de zoekknop. Onze tool doorzoekt de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Eesterga gaat super eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Eesterga

Vandaag gebeld door een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben je benieuwd naar het telefoonnummer van een winkel of persoon in Jistergea? Contactgegevens opzoeken kon vroeger met de gids. Momenteel kan dat online een stuk sneller. We geven je diverse mogelijkheden waar online telefoonnummers zoeken van pas komt:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Ontdek het nummer van F. van de Velde woonachtig in Eesterga
 • Zoek het nummer van de H&M of Boni
 • Vind het telefoonnummer van de Schoonheidsspecialiste of Mentor uit Eesterga
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in de gids van Jistergea

Doorzoek nu online de gids van de gemeente De Fryske Marren. Niets gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo speur jij sneller naar de gewenste informatie. Mogelijk interessant: Gebruik de gids voor een van de aangrenzende dorpen of steden.

Belangrijke postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 8534. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Buurten en wijken
Eesterga kenmerkt zich door een aantal buurten: Kern, Centrum, Buitengebied, Zuid, West, Oost
Woonplaatsen in de omgeving
telefoonboek-eesterga

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die tref je helemaal bovenaan

 2. Geef zoektermen op

  Denk aan een adres of een (vast) nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De tool begint met zoeken

 4. Check resultaten

  Je ziet nu alle resultaten op een rij in provincie Friesland

 5. Andere zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen resultaat? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Eesterga, wie heeft mij gebeld?

Het gaat om een nummer uit Jistergea. Natuurlijk wil je weten wie het is. Geef het telefoonnummer in. De tool gaat nu op zoek naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Vanzelfsprekend, vul het adres van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Details als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je deze weet. Door hiervan gebruik te maken krijg je het snelste het verlangde telefoonnummer in Eesterga

Hoe werken gratis nummers en welke zijn betaald?

De doorsnee (06) nummers kan je bereiken vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor zaken als 0909, 1800, 0900, 0906, 0800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Jistergea

Mogelijkerwijs is je telefoon diverse malen gebeld en wens je te ontcijferen wie het is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met enkel een mobiel telefoonnummer kan je uitvinden welke persoon er bij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Met behulp van onze tool check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Eesterga. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.defryskemarren.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Lebara.