Telefoonboek Warns

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Warns? Dat kan via de aangegeven unieke zoekfunctie. Op die manier doorzoekt men verrassend eenvoudig honderden adressen en (mobiele) nummers van inwoners uit Súdwest-Fryslân. Start jouw zoekopdracht met een naam (bijv. van de Ven), bedrijfsnaam (bijv. Avia) of gebruik adressen, buurten of wijken. Of zoek specifiek binnen Kern en/of 8721. Klik nu op de zoekknop. Het systeem doorzoekt het digitale telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Warns is niet moeilijk! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Warns

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een onbekend nummer? Of zoek je een bereikbaar nummer van een bedrijf of persoon uit Warns? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we niet heel lang geleden met zo’n onpraktisch telefoonboek. Heden ten dage kan dat online 10 keer sneller. Een paar voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek ideaal is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • VInd het telefoonnummer van H. Hermans uit Warns
 • Ontdek het nummer van de SNS Bank of Zeeman
 • Zoek adresgegevens van de Radiotherapeutisch laborant of Marktonderzoeker in Warns
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Warns

Doorzoek nu efficiënt het online telefoonboek van de gemeente Súdwest-Fryslân. Heb je niks gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gewenste informatie. Een andere optie: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze plaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 8721. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Zoeken op wijk
Warns wordt gevormd door meerdere buurten: Kern, Centrum, Zuid, Oost, Buitengebied, Noord
telefoonboek-warns

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Die vind je terug aan het begin

 2. Wat wil jij weten?

  Bijvoorbeeld een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De database wordt doorzocht

 4. Resultaten doornemen

  Je ontdekt vervolgens alle zoekresultaten in provincie Friesland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen hits? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Warns, wie was het?

Dit was een telefoonnummer uit Warns. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul gewoon het telefoonnummer in. Het systeem gaat nu op zoek naar de persoon die “matcht” met het nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Absoluut, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig mogelijk in. Voorbeeld zijn straatnaam of de postcode. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je deze weet. Op die manier krijg je succesvol een telefoonnummer in Warns

Welke nummers kan ik gratis bellen en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kun jij raadplegen (bellen) met jouw (mobiele) belbundel. Voor informatienummers als 1800, 0900, 0906, 0800, 0909 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Warns

Misschien heb je enkel een (mobiel) nummer en moet je achterhalen wie het is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een volledig telefoonnummer kan je ophelderen wiens naam hierbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Dankzij de tool zoek jij zonder moeite de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Warns. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Scholt energy.