Telefoonboek Laaksum

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Laaxum?Maak dan gebruik van de snelle zoekmachine. Zo detecteer jij razendsnel belangrijke telefoonnummers, adressen en namen van personen uit Súdwest-Fryslân. Begin jouw zoektocht met een naam (dit kan zijn Koning), een shop (als Praxis) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Kern en wellicht 8721. Klik nu op de zoekbutton. De nummerzoeker gaat door het telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Laaksum stelt maar weinig voor! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Laaksum

Een gemiste oproep van een onbekend nummer? Of ben je op zoek naar het telefoonnummer van een firma of familie uit Laaxum? Een telefoonnummer zoeken ging tot voor kort via het dikke telefoonboek. Tegenwoordig kan dat via een online telefoonboek vele malen efficiënter. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer een internet telefoonboek te raadplegen is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Zoek het (mobiele) nummer van R. Jonker uit Laaksum
 • Achterhaal het tel. nr. van de van Haren of Wereldwinkel
 • Zoek adresgegevens van de Diëtist of Ingenieur biotechnologie uit Laaksum
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Laaxum

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Súdwest-Fryslân. Niets gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Dan vind jij eenvoudiger de info waar jij naar op zoek bent. Een andere optie: Doorzoek het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze woonplaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 8721. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in deze plaats
Laaksum kenmerkt zich door meerdere buurten: Kern, Centrum, Zuid, Oost, West, Noord
telefoonboek-laaksum

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool bekijk je even hierboven

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijvoorbeeld een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je ontdekt vervolgens alle resultaten op een rij in provincie Friesland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. 0 mogelijkheden? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Laaksum, wie was het?

Het gaat om een nummer uit Laaxum. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons zoeksysteem gaat nu op zoek naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dit is mogelijk, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo duidelijk mogelijk in. Informatie zoals buurtschap, postcode of straatnaam. Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je die weet. Zo check jij snel het beoogde telefoonnummer uit Laaksum

Hoe werken gratis nummers en welke nummers zijn servicenummers?

De vaste en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor servicenummers als 0900, 0840, 0906, 1800, 0909 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Laaxum

Mogelijk beschik je over een nummer en is het belangrijk om te weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien na een onduidelijk gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met behulp van een mobiel telefoonnummer kan je ontdekken welke persoon er bij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Via het zoekscript kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Laaksum. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Delta energie.