Telefoonboek Greonterp

Op zoek naar het telefoonboek van Greonterp? Ga aan de slag met de hier onderstaande speciale zoekmachine. Zodoende bekijk jij supersnel alle (06) nummers en contacten van mensen in Súdwest-Fryslân. Begin jouw zoektocht met een voor- of achternaam (bijv. van den Pol), een winkel of bedrijf (bijv. DIO) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek specifiek binnen Kern en wellicht 8658. Druk op “zoeken”. Het systeem speurt het internet af en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Greonterp kan iedereen! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Greonterp

Zie jij een gemiste oproep van een voor jou onbekend nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het actuele nummer van een shop of inwoner van Greonterp? Contactgegevens opzoeken ging tot een jaar of 20 geleden middels telefoonboeken en registers. Nu kan dat via het internet vele malen efficiënter. We sommen een aantal voorbeelden op waar de online telefoonnummer-zoeker handig is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Bekijk het nummer van U. Willemsen uit Greonterp
 • Achterhaal het tel. nr. van de Blokker of DIO
 • Check het nummer van de Kapper of Ingenieur op het gebied van constructies in Greonterp
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Greonterp

Doorzoek nu moeiteloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Súdwest-Fryslân. Nummer niet gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo speur jij sneller naar de gewenste informatie. Mogelijk interessant: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Belangrijke postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 8658. Gebruik deze postcode(s). Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Buurten en wijken
Greonterp beslaat uit een aantal wijken en buurten: Kern, Centrum, Zuid, Noord, West, Buitengebied
telefoonboek-greonterp

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  De tool bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Bijvoorbeeld een adres of een (vast) nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Resultaten bekijken

  Je vindt nu alle zoekresultaten in provincie Friesland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Beperkte resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Greonterp, wie was het?

Het gaat om een nummer uit Greonterp. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Voer het nummer in. Ons zoeksysteem zoekt naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Dit is mogelijk, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens helemaal in. Informatie zoals een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je die info hebt. Daarmee check je met succes het begeerde telefoonnummer in Greonterp

Hoe werken gratis nummers en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn gewoon te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0909, 0906, 1800, 0900, 0800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Greonterp

Mogelijk beschik je over een nummer en kan je niet wachten te weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Denk aan een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een telefoonnummer kun je opzoeken van wie het nummer is. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Via ons systeem check je direct gratis de omgekeerde gids in Greonterp. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Atoomstroom.