Telefoonboek Nijezijl

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Nijesyl? Check de hier onderstaande duidelijke zoekmachine. Zodoende bekijk jij snel & eenvoudig alle adressen en (mobiele) nummers van huishoudens in Súdwest-Fryslân. Jij kan starten met een naam (dit kan zijn van de Ven), een winkel of bedrijf (bijv. Terstal) of postcode, adresgegevens of regio. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Kern of een bepaalde postcode, 8651. Klik nu op de zoekknop. Het systeem analyseert het online telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Nijezijl gaat super eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Nijezijl

Gebeld door een onbekend nummer? Of wil je details van een bepaald nummer van een shop of inwoner van Nijesyl? Contactgegevens opzoeken ging voorheen met zo’n onpraktisch telefoonboek. Momenteel kan dit aan de hand van internet vele malen efficiënter. Hierna vind je verschillende situaties waarbij het digitale telefoonboek te raadplegen is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Check het tel. nummer van V. van de Veen woonachtig in Nijezijl
 • Achterhaal het tel. nr. van de Vodafone of Aldi
 • Check het nummer van de Orthoptist of Verandering adviseur in Nijezijl
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de gids van Nijesyl

Doorzoek nu gemakkelijk de internet telefoonnummer-database van de gemeente Súdwest-Fryslân. Niet gevonden wat je zoekt? Pas dan je zoekopdracht aan. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo vind je sneller het juiste telefoonnummer of adres. Wat ook kan: Open het online telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Doorzoek postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 8651. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken en buurten
Nijezijl is te onderscheiden in diverse wijken: Kern, Centrum, Zuid, Buitengebied, Oost, Noord
telefoonboek-nijezijl

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  De tool bekijk je bovenaan de pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Denk aan een nummer of contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Open de zoekresultaten

  Je checkt nu alle resultaten op een rij in provincie Friesland

 5. Opnieuw zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. 0 mogelijkheden? Probeer dan andersom te zoeken.

Vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Nijezijl, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit Nijesyl. Je bent dan benieuwd wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. Ons zoekformulier gaat nu op zoek naar de persoon die bij het nummer hoort. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Dit is mogelijk, vul de contactgegevens helemaal in. Details als buurtschap, postcode of straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je die weet. Aan de hand hiervan vind je doeltreffende het verlangde telefoonnummer in Nijezijl

In welke gevallen is een nummer gratis en welke nummers kosten per minuut geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je bereiken met jouw (mobiele) belbundel. Voor premium nummers zoals 1800, 0906, 0900, 0800, 0840 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Nijesyl

Het kan voorkomen: dan is je telefoon diverse malen gebeld en is het belangrijk om te weten wie er naar jou gebeld heeft. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met niet meer dan een (06) nummer kan je uitvinden welke persoon er bij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Met behulp van onze tool krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids in Nijezijl. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Robin Energie.