Telefoonboek Koudum

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Koudum? Check onze gemakkelijke zoekmachine. Zo detecteer jij snel & eenvoudig belangrijke telefoonnummers, adressen en namen in de buurt van Súdwest-Fryslân. Neem als uitgangspunt een achternaam (bijv. de Haan), een zakelijk adres (bijv. Pearle) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Kern of 8723. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De tool doorzoekt de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Koudum is kinderspel! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Koudum

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een vreemd nummer? Of zoek jij info over het actuele nummer van een huishouden of gezin uit Koudum? Een telefoonnummer zoeken ging voorheen met zo’n onpraktisch telefoonboek. Op dit moment kan dat online zonder moeite. Hierna vind je verschillende situaties waarbij het digitale telefoonboek handig is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • VInd het telefoonnummer van G. Koster uit Koudum
 • Zoek het nummer van de Boni of Only
 • Check het nummer van de Beveiligingsmedewerker of Mentor in Koudum
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in de gids van Koudum

Doorzoek nu probleemloos het online telefoonboek van de gemeente Súdwest-Fryslân. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Specificeer jouw zoekopdracht Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo speur jij sneller naar de gegevens die jij zoekt. Tevens een optie: Open het online telefoonboek van een andere plaats.

Doorzoek postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 8723. Neem deze postcode eventueel mee. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Zoeken op wijk
Koudum kenmerkt zich door buurten & wijken: Kern, Centrum, Zuid, West, Oost, Noord
Plaatsen in de omgeving
telefoonboek-koudum

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die tref je helemaal bovenaan

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijvoorbeeld een nummer of juist contactgegevens.

 3. Druk op de zoekknop

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Resultaten bekijken

  Je komt nu in een overzicht met alle relevante resultaten in provincie Friesland

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Beperkte resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Koudum, wie is het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Koudum. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoekformulier probeert de persoon te vinden die correspondeert met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Natuurlijk, vul de contactgegevens volledig in. Informatie zoals postcode, straatnaam, huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je deze weet. Daarmee verkrijg je het eenvoudigst dit telefoonnummer in Koudum

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De reguliere telefoonnummers zijn kosteloos te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor premium nummers zoals 1800, 0800, 0906, 0909, 0900 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Koudum

Soms is je telefoon diverse malen gebeld en wens je te ontcijferen van wie het nummer is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met alleen maar een telefoonnummer kan je uitzoeken welk bedrijf of persoon erbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Aan de hand van de zoektool check je direct gratis de omgekeerde gids van Koudum. Ideaal bij:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Leon energie.