Telefoonboek Galamadammen

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Galamadammen? Gebruik deze gemakkelijke zoekfunctie. Op die manier achterhaal je verrassend eenvoudig veel (06) nummers en contacten van huishoudens in Súdwest-Fryslân. Start jouw zoekopdracht met een naam (denk aan Verbeek), een winkel of bedrijf (bijv. Pearle) of misschien met een adres en huisnummer. Of zoek op een deelgebied als Kern of juist de postcode, 8723. Klik nu op de zoekbutton. De zoektool analyseert het online telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Galamadammen kan iedereen! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Galamadammen

Gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of blief jij het (vaste) telefoonnummer van een shop of inwoner van Galamadammen? Het opzoeken van een nummer in ging vroeger aan de hand van de gids. Tegenwoordig werkt dat via een digitale telefoonnummer-database zonder moeite. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij zo’n online telefoonboek onmisbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Vind het vaste nummer van S. Hoekstra uit Galamadammen
 • Vind het telefoonnummer van de Boni of Alphega
 • Bekijk contactgegevens van de Verloskundige of Enquêtebureau in Galamadammen
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek de gids van Galamadammen

Doorzoek nu zonder problemen de internet telefoonnummer-database van de gemeente Súdwest-Fryslân. Had dit niet het gewenste resulataat? Probeer dan iets breder te zoeken. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Dat vergroot de kans op het vinden van alle informatie die jij wilt vinden. Mogelijk interessant: Check de gids van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in de buurt
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 8723. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken en buurten
Galamadammen kenmerkt zich door een aantal wijken en buurten: Kern, Centrum, Zuid, Oost, Noord, Buitengebied
Dorpen in de omgeving
telefoonboek-galamadammen

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze staat hierboven

 2. Vul in wat jij zoekt

  Dit kan zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten bekijken

  Je ontdekt vervolgens alle resultaten op een rij in provincie Friesland

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen hits? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Galamadammen, welke naam hoort erbij?

Dit was een telefoonnummer uit Galamadammen. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons systeem achterhaalt de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Ja, voer de adresgegevens van deze persoon zo accuraat als het kan in. Voorbeeld zijn adres, postcode en huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je daar de beschikking over hebt. Door hiervan gebruik te maken krijg je het eenvoudigst het beoogde telefoonnummer uit Galamadammen

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers kosten per minuut geld?

De reguliere telefoonnummers zijn kosteloos te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor servicenummers als 0909, 0800, 0840, 0906, 1800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Galamadammen

In een ander scenario is je telefoon diverse malen gebeld en is het belangrijk om te weten wie jou heeft gebeld. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Aan de hand van een (net) nummer kan je ontrafelen wie er bij het nummer hoort. Het is tamelijk complex. Via de nummerzoeker kun jij toch gebruik maken van de omgekeerde gids uit Galamadammen. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Essent.