Telefoonboek Waadhoeke

Een online inkijkje in het telefoonboek van Doaium? Start met de hier onderstaande gemakkelijke zoekfunctie. Zo detecteer jij snel & eenvoudig een groot deel van de contactgegevens van mensen uit de gemeente Waadhoeke. Neem als uitgangspunt een (achter) naam (zoals Dijkstra), bedrijfsnaam (bijv. Expert) of probeer een straatnaam of postcode. Of zoek specifiek binnen Centrum of 8801. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De nummerzoeker gaat aan de slag met zoeken en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Waadhoeke stelt maar weinig voor! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Waadhoeke

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of wil je details van een (mobiele) telefoonnummer van een firma of familie uit Doaium? Een (06) nummer vinden ging voorheen met de gids. Nu kan dat via een online telefoonboek een stuk sneller. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker onmisbaar is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Achterhaal het nummer van D. Veenstra woonachtig in Waadhoeke
 • Zoek het nummer van de Primark of Specsavesr
 • Vind het telefoonnummer van de Radiodiagnostisch laborant of Docent uit Waadhoeke
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Doaium

Doorzoek nu gemakkelijk de internet telefoonnummer-database van de gemeente Waadhoeke. Geen hits? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo speur jij sneller naar het juiste telefoonnummer of adres. Ook het overwegen waard: Gebruik de gids voor een omliggende stad of dorp.

Zoeken op postcode
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 8801. Je kunt deze postcodes gebruiken. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in de buurt
Waadhoeke kenmerkt zich door buurtschappen en kernen: Centrum, Oost, Zuid, Kern, Buitengebied, Noord
telefoonboek-waadhoeke

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die tref je bovenaan de pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Denk aan adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten doornemen

  Je bekijkt hier alle resultaten op een rij in provincie Friesland

 5. Andere zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Geen hits? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Waadhoeke, welke naam hoort erbij?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Doaium. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoeksysteem zal nu zoeken naar de persoon die correspondeert met het nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Zeker, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo accuraat als het kan in. Denk aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je deze weet. Op die manier spot je het eenvoudigst het gezochte telefoonnummer uit de gemeente Waadhoeke

Welke telefoonnummers zijn gratis en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De standaard (mobiele) nummers zijn kosteloos te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 0840, 0800, 0900, 0906, 0909 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Doaium

Het kan voorkomen: dan ben je meerdere keren gebeld en is het van groot belang dat je weet wie er naar jou gebeld heeft. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met niet meer dan een nummer kan je uitvinden welke persoon er bij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Middels het zoekscript check je direct gratis de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Waadhoeke. Bijvoorbeeld handig bij: