Telefoonboek Smallingerland

Zoek jij naar een telefoonboek van Smallingerland? Check deze handige zoekfunctie. Hiermee detecteer jij razendsnel tientallen contactgegevens in de buurt van de gemeente Smallingerland. Jij kan starten met een naam (bijvoorbeeld van den Velde), bedrijfsnaam (bijv. PLUS) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum en/of 8497. Klik nu op de zoekbutton. Het systeem doorzoekt de database en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Smallingerland is echt heel eenvoudig. Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Smallingerland

Vandaag gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of blief jij het nummer van een huishouden of gezin uit Smallingerland? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot voor kort met zo’n onpraktisch telefoonboek. Vandaag de dag kan dat via een online telefoonboek 10 keer sneller. Een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database van pas komt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Vind het vaste nummer van H. van Loon woonachtig in Smallingerland
 • Vind de bereikbaarheid van de Karwei of Dirk
 • Check de contactgegevens van de Optometrist of Computer Software Installateur uit Smallingerland
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Smallingerland

Doorzoek nu gemakkelijk de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Smallingerland. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek dan op andere combinaties. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder de gewenste informatie. Ook het overwegen waard: Open het online telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Zoeken op postcode
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 8497. Neem deze postcode eventueel mee. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken en buurten
Smallingerland is te onderscheiden in verschillende wijken: Centrum, Oost, West, Buitengebied, Zuid, Kern
telefoonboek-smallingerland

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die vind je terug even hierboven

 2. Geef aan wat je zoekt

  Een voorbeeld is een nummer of juist contactgegevens.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Bekijken alle resultaten

  Je komt nu in een overzicht met alle relevante resultaten in provincie Friesland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet de gewenste resultaten? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Smallingerland, van wie is het nummer?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Smallingerland. Je bent dan benieuwd wie het is. Voer het nummer in. Ons systeem achterhaalt de persoon passend bij het desbetreffende nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Natuurlijk, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig mogelijk in. Zaken als postcode en toevoegingen (straat). Vul de zoekopdracht aan met een naam wanneer dat bekend is. Op basis daarvan spot jij het gemakkelijkste een telefoonnummer uit de gemeente Smallingerland

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers zijn servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0900, 0840, 0909, 1800, 0800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Smallingerland

Misschien heb je enkel een (mobiel) nummer en wil je weten wie de persoon is. Denk aan een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met alleen maar een telefoonnummer kan je uitvinden welke persoon er bij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Met behulp van de telefoonzoeker krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids van Smallingerland. Andersom zoeken is handig bij situaties als: