Telefoonboek Hemelum

Nummers nodig uit het telefoonboek van Himmelum? Dat kan via de ontwikkelde gemakkelijke zoekmachine. Zodoende bekijk jij verrassend eenvoudig alle adressen en (mobiele) nummers uit Súdwest-Fryslân. Begin altijd je query met een naam (bijv. Meyer), een zakelijk adres (bijv. Tinq) of misschien met een adres en huisnummer. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Kern of een bepaalde postcode, 8584. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De tool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Hemelum stelt maar weinig voor! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Hemelum

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben jij nieuwsgierig naar het (vaste) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Himmelum? Een (06) nummer vinden ging tot voor kort met zo’n onpraktisch telefoonboek. Hedendaags kan dat online veel gemakkelijker. Een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Zoek het (mobiele) nummer van V. van Veen in Hemelum
 • Ontdek het nummer van de Eye Wish of Texaco
 • Vind de bereikbaarheid van de Persoonsbeveiliger of Ingenieur chemische technologie in Hemelum
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek telefoonnummer-database Himmelum

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Súdwest-Fryslân. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dat vergroot de kans op het vinden van de info waar jij naar op zoek bent. Wat ook kan: Open het online telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 8584. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken
Hemelum beslaat uit velerlei buurtschappen: Kern, Centrum, Oost, Noord, Zuid, Buitengebied
telefoonboek-hemelum

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Die vind je terug aan de top van deze pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Denk aan een nummer of juist contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je vindt nu de gevonden resultaten in provincie Friesland

 5. Nog een keer zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Beperkte resultaten? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Hemelum, van wie is het nummer?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Himmelum. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Zoek dan op het nummer in onze tool. Het zoek-algoritme start met het zoeken naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dat is een optie, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo accuraat als het kan in. Voorbeeld zijn weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daarover beschikt. Op basis daarvan zoek je het snelste een telefoonnummer uit Hemelum

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je bereiken als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor servicenummers als 0900, 0800, 0840, 0906, 0909 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Himmelum

Het is mogelijk: dan heb je de beschikking over een nummer, en moet je achterhalen wie je aan de telefoon hebt gehad. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met alleen maar een (vast) telefoonnummer kan je ontwaren welke persoon er bij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Dankzij de telefoonzoeker gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek uit Hemelum. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonboek Dirk Mobiel.