Telefoonboek Reahûs

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Reahûs? Gebruik deze unieke zoekmachine. Zo zoek je zonder problemen belangrijke telefoonnummers, adressen en namen van mensen uit Súdwest-Fryslân. Begin altijd je query met een (voor) naam (als van den Bosch), bedrijfsnaam (bijv. Terstal) of probeer een straatnaam of postcode. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Kern of misschien 8736. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoekmachine analyseert het online telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Reahûs is zo gepiept! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Reahûs

Zie jij een gemiste oproep van een nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar het (vaste) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Reahûs? Het opzoeken van een nummer in ging vroeger met zo’n onpraktisch telefoonboek. Momenteel kan dat online 10 keer sneller. Hieronder een aantal voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek van pas komt:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • VInd het telefoonnummer van I. Vos met een huis in Reahûs
 • Achterhaal het tel. nr. van de Dirk of Tui
 • Zoek adresgegevens van de Gezel zeevisvaart of Applicatiebeheerder in Reahûs
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek de gids van Reahûs

Doorzoek nu moeiteloos het online telefoonboek van de gemeente Súdwest-Fryslân. Nummer niet gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dan vind jij eenvoudiger de gegevens die jij zoekt. Eventueel te testen: Neem ook de gids door van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Doorzoek postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 8736. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Buurten en wijken
Reahûs kan je onderverdelen in een aantal buurten: Kern, Noord, Buitengebied, Centrum, West, Zuid
telefoonboek-reahus

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze vind je aan het begin

 2. Vul in wat jij zoekt

  Denk aan een nummer of juist contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De database wordt doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je ontdekt vervolgens alle relevante resultaten in provincie Friesland

 5. Zoek opnieuw

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. 0 mogelijkheden? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Reahûs, wie wil mij bereiken?

Je bent gebeld door een nummer uit Reahûs. Je bent dan benieuwd wie het is. Zoek dan op het nummer in onze tool. Het systeem zoekt naar de persoon die past bij dit nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Zeker, voer de adresgegevens van deze persoon in d.m.v. de zoekbalk. Je kunt denken aan weg, straat, buurt, wijk, postcode. Probeer het ook met een voor- of achternaam mits je die weet. Hiermee check jij doeltreffende het beoogde telefoonnummer in Reahûs

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke nummers kosten per minuut geld?

De standaard (mobiele) nummers kan jij gewoon bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0906, 1800, 0800, 0900, 0909 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Reahûs

In sommige gevallen heb je enkel een (mobiel) nummer en is het van groot belang dat je weet wie het is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een telefoonnummer kun je opzoeken welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Met behulp van de zoekmachine kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Reahûs. Ideaal bij:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer FENOR.