Telefoonboek Kûbaard

Op zoek naar het telefoonboek van Kûbaard? Dat doe je met deze speciale zoekmachine. Daarmee achterhaal je razendsnel een groot deel van de (06) nummers en contacten van inwoners uit Súdwest-Fryslân. Start jouw zoekopdracht met een naam (dit kan zijn Smeets), een zakelijk adres (bijv. Hans Anders) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Kern en wellicht 8732. Druk nu gewoon op de paarse knop Onze tool checkt razendsnel de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Kûbaard kan iedereen! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Kûbaard

Ben je gebeld dooreen (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben jij nieuwsgierig naar het (06) nummer van een bedrijf of persoon uit Kûbaard? Het opzoeken van een nummer in ging vroeger met de gids. Hedendaags kan dit aan de hand van internet een stuk sneller. Hieronder een aantal voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek te raadplegen is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het (mobiele) nummer van P. Vink met een huis in Kûbaard
 • Vind het telefoonnummer van de Vakantieexperts of SNS Bank
 • Bekijk contactgegevens van de Verloskundige of Juridisch adviseur indien en voorzover gericht op het NL recht uit Kûbaard
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Kûbaard

Doorzoek nu moeiteloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Súdwest-Fryslân. Had dit niet het gewenste resulataat? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger het juiste telefoonnummer of adres. Ook het overwegen waard: Probeer het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze plaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 8732. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in deze plaats
Kûbaard kan je onderverdelen in een aantal buurten: Kern, Noord, Buitengebied, Zuid, West, Oost
telefoonboek-kubaard

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Die vind je terug aan de top van deze pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  O.a. een nummer of contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Analyseer resultaten

  Je komt nu in een overzicht met alle relevante resultaten in provincie Friesland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Niet gevonden wat je zocht? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Kûbaard, wie is het?

Je bent gebeld door een nummer uit Kûbaard. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons zoekformulier gaat op zoek naar de contactgegevens die “matcht” met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Vanzelfsprekend, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig als mogelijk in. Je kunt denken aan postcode en toevoegingen (straat). Probeer het ook met een voor- of achternaam als je daar de beschikking over hebt. Zo krijg jij het eenvoudigst dit telefoonnummer in Kûbaard

In welke gevallen is een nummer gratis en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De normale huistelefoonnummers kan je gewoon bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor premium nummers zoals 0909, 0800, 1800, 0906, 0840 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Kûbaard

Het kan voorkomen: dan is je telefoon diverse malen gebeld en ben je nieuwsgierig wie het is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Geholpen door een volledig telefoonnummer kan je uitpluizen wie er bij het nummer hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Middels de zoekmachine kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Kûbaard. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Qurrent.