Telefoonboek De Grits

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van De Grits? Check de hier onderstaande speciale zoekfunctie. Zo check jij verrassend eenvoudig ontzettend veel namen en nummers van mensen in Súdwest-Fryslân. Begin jouw zoektocht met een voor- of achternaam (bijv. van de Brink), een shop (als Eye Wish) of misschien met een adres en huisnummer. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Kern of misschien 8732. Klik nu op de zoekbutton. De zoekmachine speurt het internet af en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in De Grits is niet moeilijk! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Grits

Een gemiste oproep van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben jij nieuwsgierig naar het actuele nummer van een shop of inwoner van De Grits? Een (06) nummer vinden ging tot voor kort met de gids. Vandaag de dag kan dat via het internet vele malen sneller. Om je een beeld te geven waar online telefoonnummers zoeken van pas komt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Vind het vaste nummer van U. de Vos woonachtig in De Grits
 • Bekijk het nummer van de Beter Horen of AH
 • Achterhaal het tel. nr. van de Huidtherapeut of Juridisch adviseur indien en voorzover gericht op het NL recht in De Grits
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek de gids van De Grits

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Súdwest-Fryslân. Niets gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Dan vind jij eenvoudiger alle specifieke details die je nodig hebt. Wat ook kan: Neem ook de gids door van een van de plaatsen in de buurt.

Belangrijke postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 8732. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in deze plaats
De Grits kent een aantal wijken en buurten: Kern, Noord, Buitengebied, Zuid, Oost, Centrum
telefoonboek-de-grits

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  De tool bekijk je hier

 2. Vul de velden in

  Een voorbeeld is een nummer of contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten bekijken

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle relevante resultaten in provincie Friesland

 5. Opnieuw zoeken

  Jij kan direct de informatie toepassen. Niet gevonden wat je zocht? Zoek dan nog eens opnieuw.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit De Grits, wie belde mij?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in De Grits. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons systeem gaat op zoek naar de contactgegevens die correspondeert met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Absoluut, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig als mogelijk in. Je kunt denken aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je daar de beschikking over hebt. Op basis daarvan krijg je met succes het verlangde telefoonnummer in De Grits

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke zijn betaald?

De vaste en mobiele nummers kan jij gewoon bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor premium nummers zoals 0840, 0906, 0900, 0909, 0800 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in De Grits

Mogelijk heb je een telefoonnummer, en wil je weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Gebaseerd op een telefoonnummer kan je uitvinden welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Middels de nummerzoeker zoek jij zonder moeite de omgekeerde gids in De Grits. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer RWE energy.