Telefoonboek Wommels

Op zoek naar het telefoonboek van Wommels? Gebruik de eenvoudige zoekfunctie. Op die manier doorzoekt men supersnel tientallen telefoongegevens & adresgegevens van inwoners uit Súdwest-Fryslân. Start jouw zoekopdracht met een voor- of achternaam (bijv. Schipper), een zakelijk adres (bijv. Vodafone) of wellicht met een compleet adres. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Kern en wellicht 8731. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Onze tool analyseert het online telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Wommels is echt heel eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Wommels

Gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of blief jij het actuele nummer van een winkel of persoon in Wommels? Een telefoonnummer zoeken ging voorheen nog ouderwets met de gids. Tegenwoordig kan dit aan de hand van internet 10 keer sneller. Om je een beeld te geven waar de online telefoonnummer-zoeker onmisbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Zoek het (mobiele) nummer van W. de Wit in Wommels
 • Check het nummer van de Avia Xpress of Scapiono
 • Bekijk het nummer van de Oefentherapeut Mensendieck of Verander manager in Wommels
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de gids van Wommels

Doorzoek nu eenvoudig de gids van de gemeente Súdwest-Fryslân. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer dan iets breder te zoeken. Denk aan een postcode of straatnaam. Dan vind jij eenvoudiger de gegevens die jij zoekt. Wat ook kan: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in de buurt
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 8731. Neem deze postcode eventueel mee. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in de buurt
Wommels onderscheiden we in diverse wijken: Kern, Noord, Buitengebied, Zuid, Oost, West
telefoonboek-wommels

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  De tool bekijk je bovenaan de pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Denk aan adresgegevens of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De database wordt doorzocht

 4. Check resultaten

  Je treft nu alle relevante resultaten in provincie Friesland

 5. Opnieuw zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen resultaat? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Wommels, wie belde mij?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Wommels. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoekformulier gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die beschikt over dit telefoonnummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Ja, voer de adresgegevens van deze persoon zo accuraat als het kan in. Informatie zoals de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je deze weet. Door hiervan gebruik te maken krijg jij succesvol het verlangde telefoonnummer uit Wommels

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De doorsnee (06) nummers kan je zonder kosten bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor adviesnummers zoals 0800, 0909, 1800, 0900, 0906 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Wommels

Misschien ben je meerdere keren gebeld en is het belangrijk om te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met behulp van een compleet nummer kun je te weten komen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door gebruik te maken van het zoekscript gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek van Wommels. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Kas energie.