Telefoonboek De Hel

Een online inkijkje in het telefoonboek van De Hel? Ga aan de slag met deze speciale zoekmachine. Daarmee bekijk jij razendsnel een groot deel van de adresgegevens van mensen in Súdwest-Fryslân. Start je zoektocht direct met een naam (dit kan zijn Wolters), een zakelijk adres (bijv. Bakker Bart) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek specifiek binnen Kern en de postcode, 8724. Druk nu gewoon op de paarse knop De telefoonzoeker gaat aan de slag met zoeken en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in De Hel gaat online zo eenvoudig! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Hel

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of heb jij nodig een bepaald nummer van een inwoner of bedrijf uit De Hel? Het zoeken van een telefoonnummer deden we voorheen nog ouderwets met de gids. Vandaag de dag kan dat online sneller en accurater. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker zeer bruikbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Ontdek het nummer van H. Hendriks wonend in De Hel
 • Vind het telefoonnummer van de Tinq of Ici Parix XL
 • Bekijk contactgegevens van de Particulier beveiliger of belastingconsulent uit De Hel
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database De Hel

Doorzoek nu zonder problemen het telefoonboek van gemeente Súdwest-Fryslân. Niet gevonden wat je zoekt? Pas dan je zoekopdracht aan. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo detecteer je eerder de gewenste informatie. Tevens een optie: Doorzoek het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in deze plaats
De database toont de volgende postcode(s): 8724. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Relevante wijken
De Hel onderscheiden we in een aantal buurten: Kern, Centrum, Zuid, West, Buitengebied, Oost
telefoonboek-de-hel

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Een voorbeeld is een adres of een (vast) nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De database wordt doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je ziet nu nummers, namen en adressen in provincie Friesland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden wat je zocht? Mooi! 0 mogelijkheden? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit De Hel, wie belde mij?

Je bent gebeld door een nummer uit De Hel. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Het zoek-algoritme gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die beschikt over dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Absoluut, voer hiervoor de (woon) gegevens zo volledig als mogelijk in. Details als buurtschap, postcode of straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je deze weet. Op die manier spot jij succesvol het telefoonnummer uit De Hel

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers zijn kosteloos te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor servicenummers als 0900, 0840, 0909, 1800, 0906 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in De Hel

Soms heb je een telefoonnummer, en kan je niet wachten te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een (net) nummer kan je uitzoeken wiens naam hierbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Aan de hand van de telefoonzoeker gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit De Hel. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Gazprom energy.