Telefoonboek Itens

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Itens? Check deze eenvoudige zoekmachine. Daarmee detecteer jij supersnel de meeste adresgegevens van mensen in Súdwest-Fryslân. Jij kan starten met een voor- of achternaam (bijv. van der Meer), een zakelijk adres (bijv. Brainwash) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt ook zoeken op een wijk als Kern of eventueel 8735. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De tool doorzoekt het digitale telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Itens kan iedereen! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Itens

Gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of heb jij nodig een bereikbaar nummer van een inwoner of bedrijf uit Itens? Je (adres) of telefonische details zoeken ging jaren geleden nog nog ouderwets met de gids. Momenteel kan dat online honderd keer sneller. We geven je diverse mogelijkheden wanneer de internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Achterhaal het nummer van J. Smits uit Itens
 • Check de contactgegevens van de Deen of Pets Place
 • Zoek het nummer van de Stuurman- werktuigkundige zeevisvaart of Adviseur corporate finance in Itens
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Itens

Doorzoek nu zonder problemen de internet telefoonnummer-database van de gemeente Súdwest-Fryslân. Geen resultaat? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo detecteer je eerder alle informatie die jij wilt vinden. Eventueel te testen: Open het online telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Belangrijke postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 8735. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Buurten en wijken
Itens bestaat uit buurten & wijken: Kern, Noord, Buitengebied, Centrum, Oost, West
Plaatsen in de omgeving
telefoonboek-itens

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool staat aan de top van deze pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Bijvoorbeeld een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Doorzoek de resultaten

  Je treft nu telefoonnummers en overige info in provincie Friesland

 5. Zoek opnieuw

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen goede info gevonden? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Itens, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Itens. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Geef het telefoonnummer in. Ons systeem gaat nu op zoek naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Zeker, vul de contactgegevens volledig in. Dit werkt met weg, straat, buurt, wijk, postcode. Gebruik ook de (voor) naam indien deze bekend is. Daarmee zoek je het snelste dit telefoonnummer uit Itens

In welke gevallen is een nummer gratis en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor servicenummers als 0840, 0800, 0909, 0900, 1800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Itens

Misschien heb je een telefoonnummer, en moet je achterhalen wie de persoon is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Aan de hand van een (net) nummer kun je opzoeken wie er bij het nummer hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Via de zoekmachine kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Itens. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Energieflex.