Telefoonboek Iens

Een online inkijkje in het telefoonboek van Iens? Ga aan de slag met de aangegeven snelle zoekfunctie. Daarmee achterhaal je razendsnel de meeste telefoongegevens & adresgegevens van inwoners uit Súdwest-Fryslân. Start je zoektocht direct met een (achter) naam (zoals Groen), bedrijf (bijv. Boni) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook zoeken op een wijk als Kern of juist de postcode, 8733. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De zoekmachine checkt razendsnel de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Iens is zo gepiept! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Iens

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je niet kent? Of zoek je het nummer van een shop of inwoner van Iens? Een telefoonnummer zoeken deden we niet heel lang geleden met de gids. Momenteel werkt dat via een digitale telefoonnummer-database zonder moeite. Om je een beeld te geven waar online telefoonnummers zoeken zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Ontdek het nummer van K. de Bruin woonachtig in Iens
 • Zoek het nummer van de Ici Parix XL of Vakgarage
 • Vind het telefoonnummer van de Duikerarts of Letselschadebureau in Iens
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Iens

Doorzoek nu moeiteloos het online telefoonboek van de gemeente Súdwest-Fryslân. Had dit niet het gewenste resulataat? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder alle informatie die jij wilt vinden. Wat somso ook werkt: Probeer het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in deze woonplaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 8733. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Buurten en wijken
Iens wordt gevormd door buurtschappen en kernen: Kern, Noord, Buitengebied, Zuid, West, Centrum
telefoonboek-iens

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Die tref je aan het begin

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijv. een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De database wordt doorzocht

 4. Resultaten doornemen

  Je treft nu alle resultaten op een rij in provincie Friesland

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen hits? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Iens, welke naam hoort erbij?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Iens. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Geef het telefoonnummer in. Ons systeem gaat op zoek naar de contactgegevens die beschikt over dit telefoonnummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Dit is mogelijk, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo volledig mogelijk in. Informatie zoals adres, postcode en huisnummer. Vul ook de naam in als je daar de beschikking over hebt. Hiermee krijg jij het eenvoudigst het beoogde telefoonnummer uit Iens

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke kosten geld?

De normale huistelefoonnummers zijn kosteloos te bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor speciale nummers als bijv. 0900, 0909, 0840, 0800, 0906 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Iens

In sommige gevallen heb jij een belangrijk gesprek gehad en ben je nieuwsgierig wie er naar jou gebeld heeft. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met enkel een nummer kan je achterhalen wie er bij het nummer hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Gebaseerd op de nummerzoeker doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Iens. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Vastelastenbond.