Telefoonboek Skrok

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Skrok? Open nu de aangegeven eenvoudige zoekfunctie. Zo vind je zonder problemen tientallen adressen en (mobiele) nummers van inwoners uit Súdwest-Fryslân. Neem als uitgangspunt een naam (bijv. Post), een firma (bijv. Jumbo) of wellicht met een compleet adres. Of zoek specifiek binnen Kern of misschien 8734. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het systeem doorzoekt de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Skrok is echt heel eenvoudig. Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Skrok

Vandaag gebeld door een vreemd nummer? Of zoek jij info over een (mobiele) telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Skrok? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot voor kort aan de hand van de gids. Op dit moment doe je dit online zonder moeite. Om je een beeld te geven waar de online telefoonnummer-zoeker handig is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Check het tel. nummer van G. van Dongen wonend in Skrok
 • Vind de bereikbaarheid van de Poiesz of Primera
 • Vind de bereikbaarheid van de Onderhoudstechnicus voor zweefvliegtuigen of Arbeidsbemiddelaar in Skrok
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek de gids van Skrok

Doorzoek nu online het telefoonboek van gemeente Súdwest-Fryslân. Heb je niks gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo vind je sneller het juiste telefoonnummer of adres. Een andere optie: Maak gebruik van het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze plaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 8734. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Buurten en wijken
Skrok kenmerkt zich door meerdere buurten: Kern, Noord, Buitengebied, Zuid, Centrum, West
telefoonboek-skrok

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Die vind je terug hier

 2. Geef zoektermen op

  Mogelijk een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met telefoonnummers en overige info in provincie Friesland

 5. Zoek opnieuw

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen hits? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Skrok, welke naam hoort erbij?

Het ging om een nummer uit de regio Skrok. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoeksysteem zal nu zoeken naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Absoluut, voer de adresgegevens van deze persoon zo compleet mogelijk in. Informatie zoals postcode, straatnaam, huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je daarover beschikt. Zo zoek jij succesvol dit telefoonnummer in Skrok

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke kosten geld?

De standaard (mobiele) nummers kan je gewoon bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 0906, 0900, 0909, 0840, 1800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Skrok

Het kan voorkomen: dan heb je een gemiste oproep en is het van groot belang dat je weet wie er achter dit nummer schuilgaat. Denk aan een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Geholpen door een volledig telefoonnummer kan je ontcijferen van wie het nummer is. Het gaat vaak niet vanzelf. Middels ons systeem krijg je alle resultaten uit het omgekeerde telefoonboek van Skrok. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Miky energie.