Telefoonboek Fiskersbuorren

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Fiskersbuorren? Start met onze praktische zoekfunctie. Daarmee detecteer jij razendsnel alle adresgegevens in de buurt van Súdwest-Fryslân. Ga aan de slag met met een naam (denk aan van Veen), een zakelijk adres (bijv. Gall & Gall) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Kern of misschien 8611. Tik nu op de knop “zoeken”. Onze tool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Fiskersbuorren is zo gepiept! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Fiskersbuorren

Een oproep gehad van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar het telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Fiskersbuorren? Contactgegevens opzoeken ging vroeger nog ouderwets met de gids. Momenteel werkt dat via een digitale telefoonnummer-database 10 keer sneller. Een aantal scenario’s wanneer zo’n internet telefoonnummer-database uitkomst biedt:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Bekijk het nummer van Z. Schipper in Fiskersbuorren
 • Vind het telefoonnummer van de Bruna of Hubo
 • Bekijk contactgegevens van de Digitale Fotografie of Webmarketeer in Fiskersbuorren
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Fiskersbuorren

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Súdwest-Fryslân. Heb je niks gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo speur jij sneller naar de gegevens die jij zoekt. Eventueel te testen: Zoek in het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Belangrijke postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 8611. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Relevante wijken
Fiskersbuorren beslaat uit een aantal wijken en buurten: Kern, Centrum, Oost, Noord, Buitengebied, West
telefoonboek-fiskersbuorren

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze vind je hier

 2. Wat wil jij weten?

  Een voorbeeld is een nummer of juist contactgegevens.

 3. Klik op zoeken

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Bekijken alle resultaten

  Je vindt nu telefoonnummers en overige info in provincie Friesland

 5. Nog een keer zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Te weinig data gekregen? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Fiskersbuorren, wie probeert mij te bellen?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Fiskersbuorren. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Zoek dan op het nummer in onze tool. Het zoek-algoritme probeert de persoon te vinden die “matcht” met het nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Zeker, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens helemaal in. Onder ander weg, straat, buurt, wijk, postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je daar de beschikking over hebt. Dan check jij snel het beoogde telefoonnummer in Fiskersbuorren

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De doorsnee (06) nummers zijn gewoon te bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0840, 0906, 0900, 0909, 1800 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Fiskersbuorren

Het kan voorkomen: dan ben je meerdere keren gebeld en is het van groot belang dat je weet wie er naar jou gebeld heeft. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een telefoonnummer bij een advertentie. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een mobiel telefoonnummer kan je uitpluizen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Door middel van de telefoonzoeker kun jij toch gebruik maken van de omgekeerde gids van Fiskersbuorren. Je hebt dit nodig in het geval van: