Telefoonboek Sneek

Nummers nodig uit het telefoonboek van Snits? Ga aan de slag met deze handige zoekmachine. Via deze werkwijze zoek je erg simpel tientallen nummers en adressen in en rondom Súdwest-Fryslân. Start jouw zoekopdracht met een naam (bijvoorbeeld Maas), een zakelijk adres (bijv. Univé) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Kern of misschien 8601. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De zoektool analyseert het online telefoonboek en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Sneek is niet moeilijk! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Sneek

Vandaag gebeld door een vreemd nummer? Of zoek jij info over een bepaald nummer van een winkel of persoon in Snits? Een (mobiel) nummer zoeken deden we voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Hedendaags kan dit aan de hand van internet een stuk sneller. Een paar voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database handig is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Achterhaal het nummer van L. van der Wal met een woning in Sneek
 • Ontdek het nummer van de Only of OP=OP Voordeelshop
 • Vind het telefoonnummer van de Tandprotheticus of Asbestinventarisatiebureau uit Sneek
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek de gids van Snits

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Súdwest-Fryslân. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo vind je sneller alle informatie die jij wilt vinden. Ook het overwegen waard: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in deze woonplaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 8601, 8602, 8603, 8604, 8605, 8606, 8607, 8608. Je kunt deze postcodes gebruiken. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in deze plaats
Sneek kenmerkt zich door buurten & wijken: Kern, Centrum, Oost, Noord, Buitengebied, Zuid
Woonplaatsen in de buurt
telefoonboek-sneek

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze bekijk je hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  Een voorbeeld is een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op de paarse knop

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Doorzoek de resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Friesland

 5. Nog een keer zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet de gewenste resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Sneek, wie heeft mij gebeld?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Snits. Natuurlijk wil je weten wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. Het systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die “matcht” met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Absoluut, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo duidelijk mogelijk in. Details als adres, postcode en huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je die info hebt. Dan verkrijg jij het snelste het benodigde telefoonnummer uit Sneek

In welke gevallen is een nummer gratis en welke nummers kosten per minuut geld?

De doorsnee (06) nummers kan je zonder kosten bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0800, 0840, 0909, 0900, 1800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Snits

Soms heb je een telefoonnummer, en ben je benieuwd wie je aan de telefoon hebt gehad. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Gebaseerd op een (net) nummer kan je achterhalen welke persoon er bij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Gebaseerd op ons systeem gebruik je snel en gemakkelijk de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Sneek. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/
 • Ook interessant: Telefoonboek Expat Mobile.