Telefoonboek Hollands Kroon

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Hollands Kroon? Open nu de hier onderstaande handige zoekfunctie. Zo doorzoekt men erg simpel bijna alle telefoonnummers, adressen en namen van mensen in de gemeente Hollands Kroon. Start je zoektocht direct met een naam (bijv. de Jonge), een shop (als Schooneberg) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum en de postcode, 1733. Druk op “zoeken”. Onze tool gaat aan de slag met zoeken en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Hollands Kroon is niet moeilijk! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Hollands Kroon

Een oproep gehad van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben jij nieuwsgierig naar het (vaste) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Hollands Kroon? Contactgegevens opzoeken deden we niet heel lang geleden aan de hand van de gids. Nu werkt dat via een digitale telefoonnummer-database honderd keer sneller. Een paar voorbeelden wanneer een internet telefoonboek te gebruiken is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • VInd het telefoonnummer van M. van der Berg uit Hollands Kroon
 • Bekijk het nummer van de Pets Place of H&M
 • Bekijk contactgegevens van de Interieurarchitect of Communicatieadviseur uit Hollands Kroon
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in de gids van Hollands Kroon

Doorzoek nu moeiteloos de gids van de gemeente Hollands Kroon. Niet gevonden wat je zoekt? Pas dan je zoekopdracht aan. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de info waar jij naar op zoek bent. Mogelijk interessant: Gebruik de gids voor een van de plaatsen in de buurt.

Belangrijke postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 1733. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken en buurten
Hollands Kroon kenmerkt zich door een aantal buurten: Centrum, Noord, Oost, Kern, West, Buitengebied
Gemeenten in de omgeving
telefoonboek-hollands-kroon

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze vind je helemaal bovenaan

 2. Geef aan wat je zoekt

  Een voorbeeld is adresgegevens of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijken alle resultaten

  Je komt nu in een overzicht met de gevonden resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen hits? Zoek dan nog eens opnieuw.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Hollands Kroon, van wie is het nummer?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Hollands Kroon. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Voer het nummer in. Het zoek-algoritme zoekt naar de persoon die bij het nummer hoort. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Ja, vul daarvoor de postcode van deze persoon volledig in. Voorbeeld zijn postcode en toevoegingen (straat). Je kunt ook (achter) namen invoeren als je die info hebt. Hiermee spot jij met succes het beoogde telefoonnummer in de gemeente Hollands Kroon

Hoe werken gratis nummers en welke kosten geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je bereiken uit de belbundel van je abonnement. Voor informatienummers als 0800, 0840, 0906, 0909, 0900 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Hollands Kroon

Mogelijkerwijs heb je een telefoonnummer, en ben je benieuwd wie jou heeft gebeld. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een compleet nummer kun je opzoeken wie er bij het nummer hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Dankzij ons systeem gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Hollands Kroon. Het komt van pas bij bijvoorbeeld: