Telefoonboek Kolhorn

Nummers nodig uit het telefoonboek van Kolhorn? Dat doe je met onderstaande snelle zoekmachine. Op die manier vind je snel & eenvoudig honderden nummers en adressen van mensen in Hollands Kroon. Start je zoektocht direct met een naam (bijv. de Vos), een zakelijk adres (bijv. T-Mobile) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek specifiek binnen Centrum of misschien 1767. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Onze tool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Kolhorn stelt maar weinig voor! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Kolhorn

Een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of blief jij het actuele nummer van een zaak of bewoner in Kolhorn? Je (adres) of telefonische details zoeken ging voorheen via het dikke telefoonboek. Heden ten dage gaat dat middels het internet sneller en accurater. Hieronder een aantal voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek ideaal is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Ontdek het nummer van H. van den Brink in Kolhorn
 • Bekijk het nummer van de Dirk of Deen
 • Zoek het nummer van de Logopedist of Systeemontwikkelaar uit Kolhorn
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Kolhorn

Doorzoek nu gemakkelijk de internet telefoonnummer-database van de gemeente Hollands Kroon. Geen resultaat? Pas dan je zoekopdracht aan. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo vind je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Eventueel te testen: Doorzoek het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Doorzoek postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 1767. Je kunt deze postcodes gebruiken. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Zoeken op wijk
Kolhorn kenmerkt zich door diverse wijken: Centrum, Oost, Buitengebied, West, Noord, Kern
telefoonboek-kolhorn

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  De tool bekijk je hier

 2. Wat wil jij weten?

  Mogelijk een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekknop

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijken alle resultaten

  Je ontdekt vervolgens adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Noord-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen hits? Probeer dan andersom te zoeken.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Kolhorn, welke naam hoort erbij?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Kolhorn. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Geef het telefoonnummer in. Ons systeem gaat op zoek naar de contactgegevens die “matcht” met het nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Zeker, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo compleet mogelijk in. Details als straatnaam of de postcode. Vul ook de naam in als je die info hebt. Door hiervan gebruik te maken spot jij succesvol het telefoonnummer in Kolhorn

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke zijn betaald?

De reguliere telefoonnummers kan je gewoon bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor premium nummers zoals 0800, 0840, 0900, 0909, 1800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Kolhorn

Mogelijkerwijs heb je een gemiste oproep en is het belangrijk om te weten van wie dit tel. nummer is. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met alleen maar een telefoonnummer kan je uitdokteren op wie z’n naam het nummer staat. Het is tamelijk complex. Door middel van de zoektool kun je probleemloos zoeken door het omgekeerde telefoonboek van Kolhorn. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.hollandskroon.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Uruguay.