Telefoonboek Kreil

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Kreil? Check de aangegeven unieke zoekmachine. Daarmee achterhaal je zonder problemen tientallen (06) nummers en contacten van mensen in Hollands Kroon. Jij kan starten met een (achter) naam (zoals Boer), bedrijf (bijv. Jumbo) of probeer een straatnaam of postcode. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Kreil-noordzijde of een bepaalde postcode, 1766. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoektool doorzoekt de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Kreil is echt heel eenvoudig. Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Kreil

Gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of zoek je het actuele nummer van een huishouden of gezin uit Kreil? Het zoeken van een telefoonnummer kon vroeger middels telefoonboeken en registers. Vandaag de dag kan dit aan de hand van internet een stuk sneller. Een aantal scenario’s waar online telefoonnummers zoeken handig is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Zoek het (mobiele) nummer van K. van der Berg wonend in Kreil
 • Zoek het nummer van de OP=OP Voordeelshop of Dirk
 • Vind het telefoonnummer van de Verpleegkundige of Projectmanager constructies uit Kreil
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek de gids van Kreil

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Hollands Kroon. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek specifieker. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo achterhaal je sneller alle specifieke details die je nodig hebt. Eventueel te testen: Zoek in het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Doorzoek postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 1766, 1768. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Zoeken op wijk
Kreil onderscheiden we in een aantal wijken en buurten: Kreil-noordzijde, Kreil-zuidzijde
telefoonboek-kreil

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze bekijk je hier

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Bijv. een nummer of contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten doornemen

  Je ontdekt vervolgens alle resultaten op een rij in provincie Noord-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen resultaat? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Kreil, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Kreil. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Kopieer het nummer in het systeem. De zoekmachine gaat nu op zoek naar de persoon die past bij dit nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Absoluut, vul het adres van de persoon volledig in. Details als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam indien deze bekend is. Op basis daarvan check jij het snelste het beoogde telefoonnummer uit Kreil

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

De standaard (mobiele) nummers kan jij gewoon bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor informatienummers als 1800, 0840, 0800, 0900, 0909 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Kreil

In sommige gevallen heb je enkel een (mobiel) nummer en wens je te ontcijferen wie er naar jou gebeld heeft. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met niet meer dan een compleet nummer kan je uitzoeken op wie z’n naam het nummer staat. Vaak is het niet heel eenvoudig. Middels onze tool check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Kreil. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.hollandskroon.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Turkmenistan.