Telefoonboek Spoorbuurt

Nummers nodig uit het telefoonboek van Spoorbuurt? Start met de hier onderstaande gemakkelijke zoekmachine. Hiermee achterhaal je razendsnel alle contactgegevens in de buurt van Hollands Kroon. Je kunt beginnen met een naam (bijv. van der Pol), bedrijfsnaam (bijv. Pets Place) of gebruik adressen, buurten of wijken. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of juist de postcode, 1761. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoekmachine zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Spoorbuurt gaat online zo eenvoudig! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Spoorbuurt

Vandaag gebeld door een voor jou onbekend nummer? Of wil je details van een (mobiele) telefoonnummer van een firma of familie uit Spoorbuurt? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot voor kort middels telefoonboeken en registers. Tegenwoordig kan dat via een online telefoonboek 10 keer sneller. Een aantal voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek handig is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • VInd het telefoonnummer van N. Evers woonachtig in Spoorbuurt
 • Vind het telefoonnummer van de Gamma of Pets Place
 • Zoek het nummer van de Winkelsurveillant of Arbo arts in Spoorbuurt
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Spoorbuurt

Doorzoek nu moeiteloos het online telefoonboek van de gemeente Hollands Kroon. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Pas dan je zoekopdracht aan. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder de info waar jij naar op zoek bent. Eventueel te testen: Gebruik de gids voor een plaats in de buurt.

Postcodes in deze plaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 1761. Je kunt deze postcodes gebruiken. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Buurten en wijken
Spoorbuurt kent verschillende wijken: Centrum, Oost, Buitengebied, Kern, Noord, Zuid
telefoonboek-spoorbuurt

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze vind je even hierboven

 2. Vul de velden in

  Voorbeelden zijn een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op zoeken

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Doorzoek de resultaten

  Je treft nu de gevonden resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Beperkte resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Spoorbuurt, van wie is het nummer?

Het ging om een nummer uit de regio Spoorbuurt. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Voer het nummer in. Het zoek-algoritme achterhaalt de persoon die past bij dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Dit is mogelijk, vul daarvoor de postcode van deze persoon helemaal in. Voorbeeld zijn de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vul ook de naam in als je deze weet. Aan de hand hiervan verkrijg je het snelste een telefoonnummer uit Spoorbuurt

In welke gevallen is een nummer gratis en welke kosten geld?

De reguliere telefoonnummers kun jij raadplegen (bellen) uit jouw (gratis) belbundel. Voor premium nummers zoals 0909, 0800, 0840, 0900, 0906 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Spoorbuurt

In een ander scenario ben je meerdere keren gebeld en ben je nieuwsgierig wie je aan de telefoon hebt gehad. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met enkel een (vast) telefoonnummer kan je ontwaren wie er bij het nummer hoort. Het is tamelijk complex. Aan de hand van de zoekmachine gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Spoorbuurt. Ideaal bij:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.hollandskroon.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Tonga.