Telefoonboek Callantsoog

Nummers nodig uit het telefoonboek van Callantsoog? Check de ontwikkelde unieke zoekmachine. Daarmee vind je gemakkelijk alle namen en nummers van mensen in Schagen. Start je zoektocht direct met een naam (denk aan de Bruyn), een winkel of bedrijf (bijv. MCD) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum of misschien 1759. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoektool gaat door het telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Callantsoog is zo gepiept! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Callantsoog

Vandaag gebeld door een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben jij nieuwsgierig naar een bepaald nummer van een winkel of persoon in Callantsoog? Je (adres) of telefonische details zoeken ging vroeger met zo’n onpraktisch telefoonboek. Op dit moment kan dat online een stuk sneller. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Bekijk het nummer van B. Vos met een huis in Callantsoog
 • Check het nummer van de Hans Anders of Kwalitaria
 • Vind het telefoonnummer van de Matroos of Ingenieur geodesie in Callantsoog
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Callantsoog

Doorzoek nu gemakkelijk de internet telefoonnummer-database van de gemeente Schagen. Heb je niks gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op basis daarvan zoek je makkelijker alle specifieke details die je nodig hebt. Wat ook kan: Doorzoek het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 1759. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Buurten en wijken
Callantsoog onderscheiden we in een aantal buurten: Centrum, Oost, Buitengebied, Kern, West, Noord
telefoonboek-callantsoog

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze bekijk je aan het begin van de pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijv. adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Doorzoek de resultaten

  Je bekijkt hier alle relevante resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Niet de gewenste resultaten? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Callantsoog, welke naam hoort erbij?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Callantsoog. Natuurlijk wil je weten wie het is. Zoek dan op het nummer in onze tool. De tool zal nu zoeken naar de persoon die bij het nummer hoort. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Vanzelfsprekend, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo accuraat als het kan in. Onder ander postcode, straatnaam, huisnummer. Vul ook de naam in als je daarover beschikt. Daarmee vind jij succesvol het benodigde telefoonnummer uit Callantsoog

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke kosten geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je bereiken uit de belbundel van je abonnement. Voor premium nummers zoals 0840, 0909, 0900, 0906, 1800 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Callantsoog

Mogelijkerwijs heb je de beschikking over een nummer, en wil je weten wie de persoon is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een (net) nummer kan je achterhalen op wie z’n naam het nummer staat. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door middel van de nummerzoeker gebruik je snel en gemakkelijk de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Callantsoog. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.schagen.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Taiwan.