Telefoonboek Schagen

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Schagen? Ga aan de slag met deze duidelijke zoekfunctie. Zo tref je zonder problemen belangrijke telefoongegevens & adresgegevens van personen uit de gemeente Schagen. Ga aan de slag met met een achternaam (bijv. Molenaar), bedrijfsnaam (bijv. ING) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Schagen-centrum (ten oosten van de Westerweg N245 en ten noorden van de Zuiderweg) of 1741. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Onze tool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Schagen is niet moeilijk! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Schagen

Gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben jij nieuwsgierig naar het (vaste) telefoonnummer van een winkel of persoon in Schagen? Het opzoeken van een nummer in ging jaren geleden nog nog ouderwets met de gids. Momenteel kan dit aan de hand van internet veel gemakkelijker. Een aantal scenario’s wanneer de internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Achterhaal het nummer van H. Mulder uit Schagen
 • Check het nummer van de Jumbo of Pets Place
 • Vind de bereikbaarheid van de Marketing manager of Stedenbouwkundige in Schagen
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Schagen

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente Schagen. Heb je niks gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo vind je sneller alle informatie die jij wilt vinden. Mogelijk interessant: Probeer het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Zoeken op postcode
In de database staan onder andere deze postcodes: 1741, 1742. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Schagen wordt gevormd door diverse wijken: Schagen-centrum (ten oosten van de Westerweg N245 en ten noorden van de Zuiderweg), Schagen-west en -zuid (ten westen van de Westerweg N245 of ten zuiden van de Zuiderweg)
telefoonboek-schagen

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  De tool staat helemaal bovenaan

 2. Vul in wat jij zoekt

  Bijvoorbeeld een nummer of juist contactgegevens.

 3. Klik op de paarse knop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Analyseer resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle zoekresultaten in provincie Noord-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Beperkte resultaten? Zoek dan nog eens opnieuw.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Schagen, wie wil mij bereiken?

Het gaat om een nummer uit Schagen. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoektool gaat nu op zoek naar de persoon die “matcht” met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dit is mogelijk, vul de contactgegevens zo volledig als mogelijk in. Zaken als postcode, straatnaam, huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam mits je deze gegevens hebt. Hiermee vind je doeltreffende het benodigde telefoonnummer in de gemeente Schagen

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke nummers zijn servicenummers?

De standaard (mobiele) nummers kan je bereiken uit jouw (gratis) belbundel. Voor adviesnummers zoals 1800, 0800, 0909, 0906, 0840 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Schagen

In een ander scenario is je telefoon diverse malen gebeld en wil je weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met enkel een (vast) telefoonnummer kun je opzoeken welk bedrijf of persoon erbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Door middel van ons systeem gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Schagen. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld: