Telefoonboek Stroet

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Stroet? Ga aan de slag met onze handige zoekfunctie. Op die manier doorzoekt men supersnel een groot deel van de adresgegevens van mensen in Schagen. Neem als uitgangspunt een naam (bijv. Meyer), een zakelijk adres (bijv. Action) of wellicht met een compleet adres. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of misschien 1744. Druk nu gewoon op de paarse knop Het zoekscript doorzoekt de database en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Stroet is niet moeilijk! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Stroet

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een voor jou onbekend nummer? Of blief jij het actuele nummer van een huishouden of gezin uit Stroet? Een (mobiel) nummer zoeken kon vroeger met zo’n onpraktisch telefoonboek. Hedendaags kan dit aan de hand van internet vele malen efficiënter. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij zo’n online telefoonboek handig is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • VInd het telefoonnummer van K. van Beek uit Stroet
 • Bekijk het nummer van de Karwei of Gall & Gall
 • Vind het telefoonnummer van de Arbeids- en bedrijfsgeneeskundige of Call center in Stroet
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek telefoonnummer-database Stroet

Doorzoek nu gemakkelijk de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Schagen. Had dit niet het gewenste resulataat? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo speur jij sneller naar het gewenste adres of nummer. Mogelijk interessant: Open het online telefoonboek van een plaats in de buurt.

Doorzoek postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 1744. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Relevante wijken
Stroet kent diverse wijken: Centrum, Oost, West, Buitengebied, Noord, Zuid
Dorpen in de omgeving
telefoonboek-stroet

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  De tool bekijk je hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  Een voorbeeld is een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Analyseer resultaten

  Je komt nu in een overzicht met alle relevante resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Nog een keer zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen resultaat? Specificeer jouw zoekopdracht

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Stroet, wie wil mij bereiken?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Stroet. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoekformulier zal nu zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Ja, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Denk aan postcode en toevoegingen (straat). Je kunt ook (achter) namen invoeren als je daarover beschikt. Dan krijg je het eenvoudigst dit telefoonnummer uit Stroet

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De reguliere telefoonnummers zijn kosteloos te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor premium nummers zoals 0840, 0906, 0900, 0909, 0800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Stroet

Mogelijk heb je een gemiste oproep en ben je benieuwd wie er naar jou gebeld heeft. Denk aan een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Aan de hand van een (06) nummer kun je te weten komen wie er bij het nummer hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Door middel van onze tool kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Stroet. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.schagen.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Qatar.