Telefoonboek De Weel

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van De Weel?Maak dan gebruik van deze handige zoekfunctie. Zodoende bekijk jij gemakkelijk belangrijke telefoongegevens & adresgegevens van personen uit Hollands Kroon. Begin altijd je query met een naam (dit kan zijn van de Berg), bedrijfsnaam (bijv. Praxis) of postcode, adresgegevens of regio. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum of een bepaalde postcode, 1736. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De zoektool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in De Weel kan iedereen! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Weel

Ben je gebeld dooreen nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar het nummer van een firma of familie uit De Weel? Een telefoonnummer opzoeken ging voorheen aan de hand van de gids. Heden ten dage werkt dat via een digitale telefoonnummer-database een stuk sneller. Een paar voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker te raadplegen is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Bekijk het nummer van T. Smit met een huis in De Weel
 • Check de contactgegevens van de Expert of BP
 • Bekijk het nummer van de Tandprotheticus of Interieurarchitect uit De Weel
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database De Weel

Doorzoek nu zonder problemen de gids van de gemeente Hollands Kroon. Geen hits? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger het juiste telefoonnummer of adres. Wat somso ook werkt: Neem ook de gids door van een andere plaats.

Postcodes in deze plaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 1736. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
De Weel beslaat uit buurten & wijken: Centrum, Oost, West, Zuid, Noord, Kern
telefoonboek-de-weel

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Dit achterhaal je helemaal bovenaan

 2. Geef aan wat je zoekt

  Dit kan zijn een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten bekijken

  Je ontdekt vervolgens alle relevante resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen hits? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit De Weel, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit De Weel. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Geef het telefoonnummer in. Het systeem zal nu zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Ja, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig mogelijk in. Informatie zoals postcode en toevoegingen (straat). Gebruik ook de (voor) naam als je daar de beschikking over hebt. Dan check je het gemakkelijkste dit telefoonnummer uit De Weel

Hoe werken gratis nummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

De normale huistelefoonnummers zijn kosteloos te bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0900, 0800, 0906, 0909, 0840 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in De Weel

In een ander scenario is je telefoon diverse malen gebeld en kan je niet wachten te weten wie jou heeft gebeld. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met alleen maar een telefoonnummer kan je ontcijferen welke persoon er bij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Aan de hand van onze tool zoek jij zonder moeite de omgekeerde gids uit De Weel. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.hollandskroon.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Papoea-Nieuw-Guinea.